dilluns, 20 d’agost del 2007

TIBAR AMB EL NANU



Ara feia dies que no tibaven els dos junts. I en teníem ganes.
El tema està que estic una mica ratllat de tant Coll de Nargó, Perles, Tres Ponts... i volíem fer un canvi de sector. Hi havia dues possibilitats anar al Roc de la Lluna (Berguedà) o a Camarassa a un sector, nou que es veu que està molt i molt be (sector la Pera). Un conegut internauta m’ha passat les ressenyes, l’Albert Cortès. Finalment decidim anar al Roc de la Lluna. Camarasa la setmana vinent.
Des d’Andorra fins a lloc hi ha 93 quilòmetres i 1h i 40minuts si et be de gust pagar el túnel del Cadí i si no tens l’opció la Molina, coll de la Creuta, Castellar de N’Hug i la Pobla de Lillet, que això significa 2h i 10 minuts i 120 quilòmetres, però cero eurinyos. Nosaltres vàrem anar per un lloc i vàrem tornar per un altre, més que res per poder-ho explicar....
El lloc és genial. Estàs entre mig d’un preciós bosc de pi i envoltat per algun prat alpí (es que estàs a 1.350 metres d’alçada). La roca d’un calcari boníssim i ple de forats. Orientació sud, sud-est. Ombra a peu de via. Escalada atlètica, vertical i les vies deuen fer entre 15 i 20 metres, al sector Joc de Pilota, que és el que vàrem triar nosaltres. Ni ha d’altres de sectors. Vies entre el 6a i el 7a. Tot amb parabolt i amb “alejes” assegurats per fer uns bons exercicis mentals. Un lloc 10, sens dubte
El nanu, com que ha canviat d’entrenador, estava una mica “tostat” i no podia passar-se molt aquest cap de setmana. I com que segueix al peu de la lletra els consells, no es va passar. Ell va fer 5 vies del 6a al 6c, i jo en vaig fer un parell més. Una perquè el 6c no hem va sortir a vista i li vaig fer un segon pegue. El nanu, estava cansadot però tot i així es va fer el 6c al flaix i la resta ha vista (feia tres setmanes que no tocava roca). Estàs fort !!!. I sobretot molt de coco, perquè al 6c els seguros de dalt allunyen força.


Un molt bon dia sens dubte.
El diumenge canvi de xip. La adeia era fer placa i tècnica. Anem a coll de Nargó al sector del dipòsit. El dia pintava fatal i de fet va acabar plovent. Però encara vàrem poder fer tres vietes d’aquestes rabioses, però boniques: Makoki (per escalfar) 6a, Txiri miri un 6b molt guapo i bombers in the gim 6b+. Amb un pas de posar-s’hi be. Aquí hi vàrem fer topes rops de propina, entre gotes d’aigua, per entrenar una miqueta. Al final del matí va venir la Mercè i la pobra es va tenir de conformar amb tope rop al 6b+...desprès aigua a tope.

Per tibar amb el nanu ens tindrem d’esperar al dissabte que be...està entrenant al plafò. Sort i a tibar-li Berni.
Be gent salut i a viure !!!!
Pd. Per cert gràcies a tot/es per escriure'm el divendres...Em vàreu visitar 77 persones !!!!

DIVENDRES !!!!


Ja n’ha passat un altre, es que quan t’hi poses passen que ni t’enteres...son els caps de setmana. Com que els començo el divendres a les tres es fan llargs, però passen...súper ràpid.
Com ja es norma el divendres sortideta amb bici: Miki, Ricard, Josep i jo. La idea era fer Ordino-Canilluuuu-Ordino (pel coll d’Ordino). Però vete-ho aquí que decidim fer Ordino-la Coma d’Arcalís (20 Km i 920 metres de desnivell). Doncs be no hem fet ni cinc quilòmetres que el Ricard ja ens posa en fila (que patirem avui!!!!) entre rialles i tonteries un tira l’altre afluixa i anar fent... Encara no som al Serrat que penso “ a la merda el pulsómetre” i paro l’alarma (no el pulsómetre) vaig súper sortit !!!! A les paelles del Serrat tinc una bona crisis, però apreto les dents i torno a agafar la roda del Miki i del Ricard que avui estan que se surten. Ara em trobo be i finalment e agafat el ritme. Pugem ràpids. Com que mel’s conec m’escapo sol, a les últimes paelles de la coma, però afluixo i tornem a estar junts (se que l’he cagat que em faran un sprint i em deixaran clavat). Dit i fet arribem a la recta final i em foten un canvi que em deixen clavat.
Posem el plat gran i al crit de Banzai, apretada de dents....182 pulsacions sense comentaris !!!!.

Perfil de velocista i plan renove pel casc
Penso que farem un baixadeta relaxada. Inocent; a mort fins Ordino. Una bona birreta i entre ja,ja,ji,ji cap a casa. Be el Miki encara ha de fer un altre coll d’Ordino....



Divendres que be la Massana Port de Cabús....