dijous, 10 de maig del 2007

S'HA ACABAT


S'ha acabat el Frikisme torna la realitat !!!!
Fixeu-vos ha hon te l'últim seguro
Dean Potter in action !!!!!

SR. KITERETSU


I bona hora.
Avui, gent, no m'hen puc estar i faig aquest post (o com se digui) als meus fans, que malgrat no m'he escriuen ser que hi son...suposso, i en concret el dedicarè a un company de tibantor. Per no personalitzar obviarè el seu nom, però més avall quan penji el video ell ja sabrà....

Ahir, tocava tocar roca, ja no podia més. Notava que el meu humor estava patint una progressiva transformació i això es tenia que arrenjar (gràcies Pompeu per aquest mots). Com fer-ho ? un parell de trucs i ja tenia la cosa resolta. Quedem la Mercè i el Xavi Pastor al sector finiquito de Santa Coloma (Principat d'Andorra). Be, al tema quan arribem al sector quedem al·lucinats de la trencadissa que hi ha d'arbres enormes, arbusts i un munt de rocs d' importants dimensions que han caigut de les parets superior. Fot impressió. Ens ho mirem realment estorats (quina joia de mot) i tenim dues teories .
1- La més lògica que aquets dies amb les plujes i amb la inestabilitat de la tartera tot ha baixat.
2- Que jo defenso. Que el nou ministre de destrucció territorial (ordenament territorial) ja ha iniciat la seva tasca i ja està perforant, de nit amb premeditació, i amb un grup de manairons il·legals, un nou túnel entre Santa Coloma i la vall de Sispony. Aixì quan ja estigui fet que protestin.... Seguint la línia del govern actual....

Be desprès de divagar ens decidim escalar. Fem unes vies per escalfar, entre elles un 6a+ que ha vist és complicat.
M'havien parlat d'un 7a que es diu Finiquito i que el Xavi volia provar. El provo a vista, es veu molt guapo amb un granet excelent. Realment es una via guapísima i dificil de llegir a vista em caic un parell de cops (seguint la norma amb els 7a que provo) malgrat que demano ajuda al Sr. Kiteretsu , no m'hen surto però hi veig molt color. Una via molt maca, de veritat.

Ja tinc plans pel cap de setman i la cosa pinta súper be. Ja us ho explicarè. De moment avui a corre una miqueta haviam si arrivo als 15 Km.

Demà us ho explico.

Aqui el video pel meu fan...Tu ja saps qui ets