dimecres, 16 de maig del 2007

FILOSOFIA BARATA


Ahir pensava, en la quantitat de coses que m'agradaria fer, em refereixo a vies d'escalada i a muntanya en general....

És que amb el temps i amb la prespectiva de l'edat te n'adones, finalment, que per aquest mon tant sols i passem una vegada i que no tenim una segona oportunitat.

És a dir que és ara i prou que ahir ja ha passat i ja no tornarà. En alguns moments penses tant sols en el curro, en el que has de fer, en compromisos socials, en la rutina diaria i sincerament perquè ?. No us heu preguntat mai ?. La veritat es que he après que treballo per viure que no visc per treballar. I aixì poder viure a la meva manera i sota la manera que tinc ( i la Santa tambè) de veure, viure i entendre la vida... Per aquest motiu m'agradaria provar de fer unes quantes coses que em fan il·lusió. Tampoc cal que siguin mega projectes. Petites coses que t'omplin i que et facin sentir viu i que tingui la sensació que he aprofitat el temps...Quin rotllo eh?.

Entre d'altres històries, més personals, m'agradari poder anar escalant per la paret de Catalunya, anar a Dolomitas , fer els projectes d'aquest estiu...en fi, mil històries que em passen pel cap. O es que vosaltres no hi heu pensat i no en teniu de projectes ?


Per cert ahir vaig anar al roco, una miqueta de bloc i unes sèries matadores, a la cova. Avui si no plou a tibar-li a Santa Coloma. Haviam que tal...