dijous, 21 de juny del 2007

BERNAT, BERNI, NANU





Avui, és el seu dia li dedico aquest post.
Aquest es el “ nanu” Bernat i avui fa 13 anyets ell diu “em faig gran papa”...bufa nanu !!!.
Exactament va néixer a les 15h 05 (segurísim jo hi era) .... Van passant els anys i aquell peque s’està fent gran. Be menys paternalismes que no és el cas. Li vàrem posar el nom de Bernat en memòria d’un company i bon amic, escalador, alpinista, amant de la muntanya...que fa 13 anys que es va matar realitzant un rescat amb helicòpter, al Cadí. Et recordo Nardo !!!!

Doncs res el Bernat “Berni” pels seus amics escolars és un autèntic “loku” de l’escalada en general, però sobretot de l’esportiva. Però una cosa que el fa ser gran és que és un apassionat de la muntanya. Tant et pot anar a caminar, com a fer esquí de fons, una canal amb piolos o senzillament una altre passió seva; fer esqui freestyle; és un boig de la neu!!!!.
Be tampoc vull aquí fer-me el xulo de nanu. És molt normal i corrent. Estudia a tranques i barranques, però aprova. Te tretze anyets això vol dir que està empanat a estones. Li encanta escoltar Red hot, U2, Nirvana, Pink Floyd (perquè serà ?). Els seus ídols son l’Edu Marin, l’Àlex Hubber, el Yuji Hirayama, Dave Graham, Cris Sharma... i qualsevol tio/a que ell veu que fa més de 8a ... i li agrada veure la gent com escala.
Res un xavalet com un altre.
Actualment competeix a la copa catalana de bloc i de corda. O fa per la FAM (federació Andorrana de muntanyisme) i va primer en la seva categoria i el dissabte passat va guanyar el campionat de Catalunya de bloc de la seva edat. No li van donar la copa perquè no es federat català. Algú va dir que allò era injust, que teníem de reclamar (algú gran) i ell li respon: “és igual, tant sols és una copa”... Ets molt gran tiu !!!!.
En roca està fent 6c i alguns 7a’s fàcils i està motivadísim. De moment encara li passo jo les cintes però ser que és per poc temps.
Ahir per celebrar el seu aniversari vàrem anar a Tres ponts. Territori Lolo. Va flipar hi havia força penya als 8a’s. Allà tot es diferent. El lloc, la gent, el grau, les vies la distància de les vies i de les assegurances. Però no te por i es va fer 6a/a+, 6b i 6b+. Per ser el primer dia està súper be. Motivadíssim i ja te ganes de tornar-hi. I per acabar la feina una pizzeta a l’Angelo amb la Mercè, l’Ari i jo. La Santa estava enfeinada.

Be gent, volia fer una cosa més simpàtica, però es el meu fill i que voleu que us digui...diuen que em cau la baba quan el veig escalar... Per això sóc el seu pare oi?
Salut i atibar-li

Aquí us deixo de fotos una sèrie d'ahir de tres ponts 6b+