divendres, 10 d’agost del 2007

IL·LUSIONS


Fot fred, aquest matí passant per la Massana el termòmetre marcava 5 graus !!!!. Per mi es fantàstic.
Quan notes aquesta rasca ja comences a pensar en l’hivern. Com els meus fans blogeros ja sabeu, estic preparant la temporada d’hivern. Ho estic fent sense gens d’estrès, la veritat sigui dita, però vaig fent. Tampoc vull deixar de banda la tibantor...que agafar una miqueta de xispa costa un “huevo” i part de l’altre.
Doncs si, aquest hivern tinc moltes ganes de fer ski de fons i si tot quadra i em trobo be em faria molta il·lusió fer una cursa mítica que es fa a Italia, la Marcialonga. Una cursa d’aquelles mítiques...De moment és una il·lusió, ja ho veurem.
Ja he aconseguit, temporalment, uns rollers per poder anar practicant a l’espera de la neu. Ara com ara, mels deixen però espero pillarme’n uns quant els trobi econòmics ¿....?.
Per la Marcialonga estic intentant enganyar un bon amic meu (Carlos E.) per que s’animi i així tenir un objectiu comú. I evidentment amb el suport tècnic i anímic de la Santa. Que ironmiki t’animes?
Ahir va ser un dia tope estrany. No tenia ningú per anar a tibar i vaig decidir fer una pujadeta amb bici a la Rabassa. Però una trucada del Patrick i una proposta del Ironmiki em va fer canviar els plans. Vaig acabar al roco i avui amb el Miki farem un coll d’Ordino amb la bici ( ja us u explicaré, espero sobreviure).
Feia mesos que no passava pel roco, i entrenar-hi és dur. Mal a la pell, per culpa de la resina de les presses, exercicis bloqueros durs i resistències pesades. Però es un bon entrenament.
Res gent que avui ja és divendres. Pel davant tot el cap de setmana i sobretot una vida plena d’il·lusions: de trepades, de paret, d’esquí i sobretot de viure !!!!Au sigueu-ho feliços !!!!!