divendres, 24 d’agost del 2007

FRED I ROCO (NO SIFREDI)


Desprès de fer-vos saber que ja tinc ordinador (que te importància sols per a la família) tornaré a explicar-vos el que interessa.
Aigua, temperatures fresques i neu a partir de 2000 / 2200 metres. Això és el que tenim per aquí dalt. És a dir que no quedava més remei que fer una tarda de roco. De totes maneres ja era l’intenció. El nanu tenia entrenament de plafó i volia fer i mirar el seu entreno. Ell motivadísim jo gos a tope. Ell va fer fins els punts i les comes del seu entrenament, jo anarquia total. Vaig fer el que em venia de gust. Estava cansant del dia anterior. Ja vaig tibar ja...però ni de lluny lo del nanu. No és excusa (o si) però estic fent sessions de fisio per la meva contracturada i hipertrofiada espatlla dreta (gràcies estimada Marta per tenir les mans que tens). Estic fet un nyap. M’ha dit la fisio, que es la Marta, que la setmana que be no faci res de res...i així serà. Be, anar al “monte” a caminar si que ho penso fer i ja us explicaré alguna volteta, que alguna de xula en conec.
Avui no ser massa be que fer si rollers o corre per la Rabassa...Sobre la marxa (ja us dic que estic més anàrquic ara que quan tenia 18 anys). Possiblement sigui una sessió llarga de rollers.
Demà a tibar dur amb el nanu. Anirem a un sector regenerat de Camarasa, en diuen la Pera. Ja us en faré cinc cèntims. De moment ja tinc bones referències del meu conegut cibernauta, Albert Cortès.
Per cert parlant de cibernautes, el meu bon amic de l’escafoïdes petat. Està molt avorrit i s’ha obert un blog !!!!! Benvingut al mon estrany de la cibernautica blogera amic nyapusguapus (http://www.nyapusguapus.blogspot.com/). Ja som ben estranys els humans oi ? Son noves formes i maneres de comunicar-nos i de passar-nos informacions, sentiments, pensaments...En fi un nou HUMANUS BLOGERUS ha nascut.

Penya molta salut, sort i sigueu feliçment revolucionaris, que aquest mon li falta un canvi.
A tibar, a fondren’s a passar-ho be que vivim quatre dies i tres ja han passat.