dimarts, 31 de juliol del 2007

RODATGE A LA RABASSA (ARA NATURLÀNDIA)



Bones gent, ahir vaig decidir fer un canvi de plans (be ja fa dies que hem roda pel cap). Aquest estiu me n’he donat que me he dedicat molt a tocar roca...i ja mola, però l’hivern va venint i com que tindré ganes de fer muntanya, no vull esta baix de fons i he decidit combinar-ho tot una miqueta. És a dir que ahir vaig sortir a fer un rodatge corrent d’una horeta per els boscos de la Rabassa; actualment conegut com a Naturlàndia, que la pela és la pela i ens em d’inventar qualsevol cosa per trinxar-ho tot i aconseguir gent. Sembla mentida que en aquest País encara no hagin après d’allò tant i tant bonic que diuen els castellans “Pan para hoy hambre para mañana”... Podrien donar-se una volta per França i aprendre una miqueta...en fi !!!!.
En aquest boscos i tinc diferents circuits muntats, aquí dalt feia tots els rodatges pels entrenaments dels crossos i de les maratons i us asseguro que és tot un luxe entrenar-hi. Alçada a banda (mireu foto inici) recorreguts sinuosos, ondulats, sempre per herba o pista forestal, la fresqueta... Be una delícia...que dir-vos!!!!!!. Val la pena fer els 17 kms de carretera per arribar-hi. Ahir com que era el primer dia vaig fer un circuit que li dic Winnie de pooh (es que un dia i vaig trobar un osito...de peluix eh ?) A l’hivern és la pista de fons de Conangle de 1,5 Km jo l’estiro una miqueta més i deu fer entre 1.600-1.700 metres. I durant una horeta i dono voltes....anar fent. Sensacions súper bones, les cames ballaven una mica ja que al ser un terreny irregular els tendons s’han d’enfortir. Vaig anar a ritmillo no passant de 155 pulsacions. Quina canya !!!!.
Aquí us deixo unes fotillos (petició del ironman) A mesura que les potes es vagin posant fortes que ara son de ... ja anirè possant més circuits. El proper repte pujar amb bici i rodar una horeta. ui s'apuntarà?.
Avui a tibar a Gombren(coll de les Dames)
Ens cal ben poc per tocar la felicitat...o no?