divendres, 16 de novembre del 2007

UN ANY... I 43 ANYS


I és que un any passa volant, ja ho ser, és un tòpic però es ben cert.
Ahir va fer una any que em vaig enredar amb la història del blog i ahir va fer 43 anys que em vaig enredar a néixer...C’est la vie.

Durant aquest any de blog hi ha hagut una miqueta de tot. Històries mal lligades, algunes de més descrites, coses caòtiques, algunes sense cap ni peus...Fins i tot una petita polèmica de caire nacionalista, que ves per on és la que va tenir més respostes. I jo que em pensava que feia un bloc de muntanya !!!
Amb el temps he anat aprenent a acotar els temes i ha explicar-vos per si algú li podia servir l’itinerari d’una via, un lloc guapu per anar a fer esportiva o algun raconet de muntanya per desapareixa durant una estoneta tot fent una carrerilla... Ni més ni menys.
En total que us he explicat 15 llocs per anar a tibar a Catalunya, 13 rutes de via llarga, 10 llocs per fer-hi una escapadeta corrent, 3 històries de compes i 2 llocs per poder anar a tibar a França i no ser quantes palles mentals. Gràcies per llegir-ho.
També o he aprofitat i m’he donat a conèixer, heu conegut al meu nanu, a la Santa i als amics de malaltia.
S’ha de dir que he retrobat gent que feia segles no en sabia res i he “conegut” gent interessant, s’han de dir bloggers ? I alguns d’ells/es de diferents àmbits (una cosa porta l’altre). Curiós això de l’internès.

Espero poder seguint foter-vos la tabarra un any més i moltes gràcies als fidels adictes que em contesteu els posts i moltes gràcies als que em seguiu secretament.

Apa sigui com sigui: a peu, corrent, escalant, esquiant, amb bici...com sigui però feu muntanya !!!!Salut i bon cap de setmana