divendres, 5 d’octubre del 2007

QUE, QUE VAIG FER AHIR ? DONCS, ROCO


Si gent, la tardor ja s’ha posat sobre Andorra com aquella boira baixa, pesada que tenen per les comarques lleidatanes i osonenques. Ja es fa fosc avanç de les vuit, quan marxa el sol ja fot rasquilla i a més aquests dies plou. En definitiva tardor. Aquella època que et fot bastant perquè no acaba de fer un temps definit. Com diu la dita poular castellana como el perro del hortelano ni jode ni deja joder (perdó ni come ni deja comer).

Ni neva, ni fa prou fred per treure els pinxus de l’armari i un dia plou i l’ altre no...”loquito me tiene el tiempo”. I amb tot això aquests darrers dies el meu cap també ha estat divagant com la pròpia estació que estem...Sembla ser que he pogut posar-li el fre i ara tot torna a agafar el fil.

A lo nostre, de moment segueixo sense poder fer tapia (grrrrrrr) el temps que tinc no dona per tant i costa combinar-ho tot. Currillo, entrenos, nanu i tot plegat....
En definitiva que ahir dijous: Sessió de roco. Resistència curta, a la meva manera, està clar. Els “callus” de les mans apreten i foten força mal, però ahir encara vaig poder fer un entrenament força digna. Una horeta i mitja allà dins, envoltat de mascles i famelles suant i deixant anar feromones...surts d’allà ben escalfat ¿...?. Però be un entrenament pràctic, la veritat. El meu objectiu és agafar força i pila per:
· Poder fer tapia ara a la tardor tranquil·lament
· Em moro per anar al racó de missa a fer vies de continuïtat pura
· Que quan agafi els pinxus no em caiguin de les mans

Ja veurem que en sortirà de tot plegat. De moment demà dissabte i haviam que diu el temps. És molt possible que demà sortim (la Santa i jo) a tibar-li una miqueta per Perles. Per poc que puguem al sector dels roures (el dilluns ressenyes). Un sector molt xulu. Roca excel·lent. Línies guapes i grau fàcil. Equipades pel Belego. Es a dir cremallera segura. Us en faig cinc cèntims dilluns.
I diumenge una escapada a Terrassa, al rocòdrom Sant Llorenç, que algú molt proper ha de competir-hi. Sort calma i a disfrutar-ho. Per cert el dissabte els màsters (nois i noies) hi competeixen, també. Molta sort a tot/es i en especial a la Sara ;-) molts ànims !!!!
Vingali penya. A ser feliços i fotem la revolució d’una vegada !!!!
Parlant de blogs i blogers. Us passo un link d’un master camuflat de Birdio ;-) ha on fa unes reflexions interessants...Val la pena passar-hi i de tant en tant treure-hi el nas.
Ara si final.