divendres, 14 de desembre del 2007

"TROFEUS"





Ahir al vespre es va celebrar a la Panxa del Bou (Sabadell) el lliurament dels premis de la Copa Catalana d’escalada de dificultat i de bloc.
El cert, és que ahir a la nit hi havia força ambient. La penya tibant per la cova i inventant-se sortides en mantel. Més o menys hi eren tots el que i tenien que ser-hi. Si els busqueu a la foto els trobareu.
Res poca cosa a dir-vos...Les compes tornen a l’abril.
Bones tibades al cap de setmana...





LLEGENDES URBANES


Vosaltres sabeu si les llegendes urbanes son certes ? Jo la veritat es que algunes me les crec i les altres no massa, però en tot cas moltes ens fan passar una bona estona. De llegendes “escalarotils” (quin mot que m’he inventat) també ni han i forces i avui us presento tres llegendes urbanes o escaladores, dels que precedeixen la foto.
Son el “Butarda”, el “Pelón” i el “Gat”. Aquest tres personatges ahir és varen retrobar els tres desprès de més d’una dècada de no coincidir junts. Els tres han mamat l’escalada des dels antics i llegendaris TIM de Sabadell, passant pels Basiero, Marzo, Wenceslao (a) Wey i demés gent, també de Sabadell. Es van criar amb el llibre del Meyers sota el coixí, hi han compartit conceptes i passions dins del món de l’escalada. D’un es diu que ha fet al via Latin Brothers de la paret de Catalunya amb 4 h i 30 minuts, d’un altre es comenta que en el seu dia va ser l’escalador més jove del món d’escalar The Nose al Capitán (Yosemite) en menys de 24 hores i un altre te el trist privilegi de ser el primer rescatat d’un mega pinyo a la paret l’aeri de Montserrat per part dels bombers de la Generalitat. Tres trepes d’això de la tapia.
Es comenta, pels rocòdroms que els tres, més un quart es retrobaran a Yosemite a l’any 2009 per celebrar el vintè aniversari de la seva primera incursió conjunta....
Segur que tot plegat és una llegenda urbana.