dijous, 2 d’agost del 2007

ANAR AFINANT


Ahir vaig seguir la posta apunt per a l’hivern, anar fent manxa i agafant força a les cames.

Feia dies que tenia la bici abandonada i tirada en un racó a casa i finalment vaig decidir portar-la a que li fotessin un “vistazu”. Conec un mecànic excepcional “el suso” un ex neo profesional d’això dels pedals.... Me l’ha deixat clavadeta. Li he canviat les gomes per un slicks i ara tinc un híbirid de bici de muntanya amb bici de carretera un tunning. Una barreja de flaca i burra...El resultat no està mal.
La idea d’anar amb slicks és la de poder fer un volum més bo per poder més endavant ja tirar-me “al monte”. Per ser el primer dia tampoc em volia passar i vaig decidir fer dues pujadetes: Fontaneda i Certès (Parròquia de Sant Julià de Lòria)...

Agafant el punt de sortida de la plaça de Sant Julià la pujadeta a Fontaneda son 7.350 metres amb un desnivell de 395 metres i la pujadeta a Certès son 5.300 metres amb un desnivell de 365 metres. En total que vaig fer uns 770 metres de desnivell positius i uns 26 kilometrillos. Primer dia bones sensacions, però mal de ronyons...
La veritat és que a les rampes dures, que en les dues pujades són els tres primers quilòmetres, anava un pel clavat....però de mica en mica aniré agafant el punt. Això si vaig recordar vells temps i m’ho vaig passar de conya. Ja tinc ganes de tenir el fuelle i la xispa suficient per fer alguna volteta, d’aquestes de muntanya que et perds fins el Pallars !!!!.
La veritat, gent, és que aquests dies desitjo que sigui un bon hivern per poder anar a fer esquí de fons (en tinc molt mono) i per poder punxar a alguna gouloutte.

Iepala i avui a tibar-li...Au salut i sobretot felicitat a fons !!!!!