dimarts, 3 de febrer del 2009

L'ALTITOY

Cap de setmana pel Pays Toy. Sant Jean de Luz i voltants. El tema era que ens esperava dos dies intensos d’esquí de muntanya. Molts metres de desnivell. Cursa tècnica, corredors, arestes. 500 fanàtics/ques competint. La cosa pintava la mar de be.

Arribem el divendres a la tarda/nit i ens trobem tota la colla d’Andorra (érem 13). Uns han arribat a temps per a la reunió tècnica i ens comuniquen que no hi ha cursa el dissabte. El Prefecte (que te molt poder polític) ha dit que el dissabte no competia ningú i que el diumenge res de cursa tècnica i com a molta alçada 2.000 metres. El motiu? Dimarts un gendarme es va veure sorprès per una allau i el va matar. El dissabte l’enterraven i el Prefecte va prendre la decisió el divendres a les tres de la tarda.

Total, diumenge una cursa de 1.600 metres de desnivell positiu amb quatre pujades una cursa molt ràpida. Els guanyadors varen fer 1h i 40 minuts (varen clavar el temps que havia programat l’organització).
L’Enric i jo vàrem entrar al lloc 39è de 100 parelles. La veritat es que vàrem perdre un munt de temps amb una penosa segona baixada meva. “Mea culpa”.

Ara toca entrenar una miqueta més per la cursa de diumenge a Ordino Arcalís. Esperem que el temps acompanyi.
Si voleu veure a totes aquestes autèntiques locomotores de la muntanya, heu de pujar.
Kilian, Troillet i totes les màquines més punteres de l’actualitat mundial.