dilluns, 16 d’abril del 2007

FA-NA-TIS-ME


Crònica d'un cap de setmana fanàtic:

Si, penya lo del dissabte va ser pur fanatisme, però va valdra molt la pena...ja ho diuen "quien la persigue..."

La culpa la te el mono. Aquest síndrome que t'agafa per tot el cos i et fa estar neguitós, nerviós i fins i tot veus al·lucinacions: vas pel carrer i veus línies imaginaries per tot arreu, t'imagines tibant per qualsevol petit lloc, fins i tot tens suor freda quan sents al Mauri dient; Plujes a tot el País..NOOOOOOOOOO!!!!! i et despertes suat i fet un fàstic. O fins i tot com dissabte que plovent i tot agafes el cotxe en un acte de fe inverosímil i vas cap aquí i cap allà buscant el sol o algun punt ha hon la roca no s'hagi mullat....FE s'ha de tenir fe i com diu la meva Santa "sempre positiu".

El Patrick i jo a les 10,30 del dissabte ja estavem a Can Tahussa (bar de Coll de Nargó) fent un cafetó i mirant ressenyes i més ressenyes i a fora xiri-miri i la roca més xopa que un spontex dins d'un cubell...I venga mirar ressenyes..."...y nos dieron las diez i las once, las doce, la una..."

Osti tio darrera el titolo gros desploma una mica i potser no està xop...Cotxe i cap alllà. Plou, ens canviem a la furgona i ens possem a un 6a "per escalfar" ¿....?. El fem i corrent cap a la furgona que ara ja plou més.

Potser a Perles....¿....? S'ha de ser innocent...encara més aigua i més moll.

Sense dir ni piu cotxe i cap a casa. Espera't que truco a l'Ester haviam que tal a Andorra. Tampoc pinta massa be. I en tot això passem per Tres Ponts afluixem el cotxe i la roca està seca. Territori Lolo. Aparquem i trovem a l'altre fanàtica d'Andorra: la Cristina Vilella.

Fantàstic tot està súper sec. Que guapo nenggg....l'hem encertat !!!!! Finalment ja son quarts d'una, però ha valgut la pena. Ens hi fotem i cada u fa sis vies.Tope !!!!.

El Patrik fa el seu primer 7a+. La Cristina fa el seu primer 7b+ i jo desprès de moooolt temps faig un 7a passant cintes. El primer fora de Perles. Collunut !!!! Quin dia...visca el FANATISME

El diumenge enrredo a la meva Santa i anem a Coll de Nargó sector dipòsit. Fa un dia estrany ara sol, ara calor, ara un vent que emprenya. Però faig cinc vies un 6c a vista de placa dur i guapo i em posso a un 6c+ que me'l trec amb una caiguda. Molt guapo de placa amb uns passos de nyapes durs. L'Ester es fa un V+ amb dos passos durs a dalt.

Osti tu quin cap de setmana tant i tant aprofitat....

Salut gent !!!

Recordeu d'explicar-nos llocs i sectors per anar o el que vulgeu...