dimarts, 15 de maig del 2007

TOT EN MARXA


Sommi gent, primerament voldria donar les gràcies al Ramon per contestar-me sobre el grau de la via samam palma, ja possarè una piada al llibre del Thaussà, crec sincerament que és 6c/c+. I tambè una abraçada a l'Albert Roig i recuperat molt aviat.


Ahir tocava no fotre res de res. Però em costa estar-me quiet. No savia que fer; si anar a corre, caminar o quedar-me al sofà de casa tirat mirant doctores de filadèlfia (soc una mica cutre, però l'anatomia m'agrada força) i menjant pipes , puag, puag, puag. Al final vaig decidir fer la volta a Sant Martí de Nagol i Sant Cerni de Nagol. Una volteta relaxada d'una hora caminant entre prats i rouredes i baixant per un camí mitjaval trinxat actualment per les motos trialeres, és collunut, es per flipar !!!!


Al vespre tocava soparet, una fantàstica reglet, a can Mercè, amb tota la colla (Patrick, Santa Marta i Santa Ester) per lligar quatre dies o cinc dies que passarem escalant a la Jonte. Va ser divertit, que si formatge, que si patates, que si un cabernet sauvignon.... Vàrem parlar una mica de tot i de res.Fins i tot va sortir algun fanatic (per la seva dignitat obviarè el nom) de Vent del Plà (no m'he confòs no, es que el blog es meu i em mola més la Turman que la Vilarasau) Un bon soparet. Ja ho tenim lligat per fer l'escapadeta a les Gorges de la Jonte i les del Tarn. Un lloc excelent per poder tibar, caminar, anar en bici, baixar en canoa...


Salut gent. Avui sèries al roco i demà més