dilluns, 20 d’abril del 2009

S’HAN ACAVAT LES CURSES !!!! I EL NANU ENCADENA...


Aquest diumenge he acabat amb les curses d’esquí de muntanya. S’ha celebrat el ralli del CEC a la bonica i espectacular vall de Conangles. La vall, com tot el Pirineus, està a tope de neu, amb una neu pols a les nords espectacular i una miqueta més difícil a les altres vessants, en tot cas neu a dojo.
Aquesta gent del CEC han muntat un circuit espectacular tècnic i variat; moltes felicitats !!!
Sortida de 1,5 km corrent, canals amb grampons, canals de baixada amb corda fixa, pujades llargues de 1.100 metres de desnivell, alguna de curta i explosiva, baixades tècniques, baixades a pinyó...En definitiva un circuit dur i divertit. 1.900 metres de desnivell positius, amb molt recorregut. A més el temps amb boira, vent i rasca l’ha fet encara una miqueta més exigent. L’Enric i jo i em posat 3h i 13 minuts per poder entrar cinquens a l’arribada...Genial !!! Avui estic cansat, cansat.
Felicitats i gràcies als controls per aguantar i mantenir el circuit al 100%, cosa no sempre evident.


Mentres m’estava desintegrant per les pales i canals de Conangles el nanu Bernat a baixat a tibar , amb el solet a Tres Ponts.
Si la setmana passada tant sols i volia fer una primera pressa de contacte per provar-se i notar sensacions aquest cap de setmana ja i ha baixat amb l’intenció de fer alguna coseta més interessant. Desprès de passar-se tres dies intensius entrenant amb el David el resultat no podia ser més bo. Ha encadenat al segon intent la via l’Alt Urgell un viote de continuïtat pura i dura amb algun pas dur (35 metres de via) per alguns 7c (els més locals) i per els més lolos 7b+, com sempre a Tres Ponts els + que pugen i baixen...Pel nanu ha estat un punt de motivació extra que de ben segur l’ajudarà a l’inici d’aquesta nova campanya. Un cop més felicitats Bernat i a tope !!!! Un nou 7c a la butxaca.

Salut gent.