dijous, 13 de setembre del 2007

PER FLIPAR


Espai patrocinat per la Panxa del Bou carrer Quintana, 80 a Sabadell !!!!! Recordeu 25 d’octubre inauguració a les 8 del vespre. Amb dj. Ambient a tope. Blocs durs. I algun climber mediàtic !!!!

Ja em perdonareu, però avui us parlaré poc d’escalada i es que entre que m’han canviat l’horari i que em cuido l’espatlla ahir vaig fer festa....
Però es que avui estic flipadísim.
Els meus amics Jordi i Mar em varen parlar d’una pomada/crema, feta amb formula magistral, d’àrnica i harpagofito. El tema està que la fa una gent de Benidorm: Diamanatur. Es veu que es un 10 de pomada pels temes articulars , musculars...Doncs els truco i els hi demano si hi ha algun distribuïdor a Andorra. I em diuen que no, que me l’envien per correu a ports deguts. Venga dit i fet. La pomada amb el port costa 21,61 (si m’ha de curar ja m’està be). En total que el missatger em diu que li dec 54,96 GLUPS !!!! Que ha passat aquí ?. Molt fàcil la pomada ha tingut de passar dues duanes. L’espanyola i l’andorrana. I es que nosaltres no estem a l’UE.... L’espanyola va cobrar 19,45 eurinyos i l’andorrana 10,78 eurinyos més... Flipats ????. Jo també. I encara sort perquè resulta que si fos per vendre, l'aduna andorrana m’hagues clavat molt més. Si tingués un negoci a quan la tindria de vendre ?????? . Una de dos o m’han timat els duaners o em hem perdut el nord!!!!.
En fi millor que em funcioni i em curi l’espatlla...
Avui a corre i demà roco per afinar pel cap de setmana