dijous, 30 d’agost del 2007

M' HO SALTO


Dos dies parat i ja no he aguantat més, ahir vaig sortir a escalar (una miqueta) i avui em fot un mal l’espatlla de mil dimonis.

La Santa volia anar a tibar una miqueta, està motivada. A les 16.30 estàvem a Perles i en concret a la Roca de Perles (roc d’en Solà). Feia calor, però aquesta hora ja hi entre l’ombra i passa un aire fresquet que fa que si estigui prou bé. Aquí per lo general les vies son llarguetes. L’Ester es fa molt be (amb tope rop) les vies Noches de bohemia (6a) i Lluna de mel (5b/6a). Aquestes dues vies tenen dues parts ben diferenciades. La primera es més ramposa i amb canto i la part superior es molt més vertical i amb més dificultat. A Noches de bohemia (33metres) la part superior és més fineta i tècnica. Has de fer anar be els peus. L’Ester s’ho curra i fa una bona via. Lluna de mel (33 metres) també te una primera part fàcil (amb un primer pas al entrar a la via) i la part superior és un pel més atlètica que l’anterior. Aquí s’ho lluita (la Santa) i també es treu el pas més pelut. Baixa súper contenta i feliç (s’ha de dir que jo també ho estic). Com que encara ens queda temps em poso al primer llarg (30 metres) de Tos de gos (6c) un deu de via, de les vies guapes, guapes. Continuitat a tope. Em volia provar i saber com estava. La vaig encadenar i em vaig trobar molt be. És un “gustazuuu” fer aquesta via.
Ara que està motivadíssima, la Santa, em quedat que cada divendres a la tarda anirem a tibar una estoneta.... Haviam si acava la tardor fent 6b.
Venga penya avui roco amb el nanu. Se li ha de controlar l’entrenament i de pas fer-lo jo ....
Salut