dilluns, 26 de març del 2007

Siurana a tope: Fred i grau




Dissabte a dos quarts de dues cotxe i cap a Siurana. Deixem Andorra dins d'una catarsis hivernal neva a sac pac...L'hivern a arrivat ja ho diuen els padrins "no passa cap hivern que no en caigui" dit i fet tarda però a caigut...i avui a dalt segueix caient.


Arribem a Siurana sota un bon sol, fa vent però sol solet. El Bernat nomès olorar la roca ja s'exicita i està pesadet, pesadet...no para ara cap aquí, ara cap alllà i el sumum és quan passen uns bloqueros amb unes "colxonetes" Papa anem a fer bloc, va venga...i vinga ratllar; i un d'aquest bloqueros s'ofereix per endur-se'l. Gràcies tio !!!!. L'Ester, la Marta, el Patrik i jo anem comvinant les vacances de Setmana Santa devant d'unes cervessetes. I el Patrik m'explica els seus encadenes del dia. FORT TIO FORT... Quan ja és fa fosc tornen els bloqueros i el nano més relaxat però animat. Que si un 6b de bloc, que si he provat un 6c, que si aquets col·legues (que ràpid s'ha fet amics!!!) han fet 7b de bloc...Res a sopar i a dormir que avui ens roben una horeta de son !!!!.


Al matí decidim anar al sector del Corral Nou (recomanat pel Toni Arbonès). Fa vent fred i no fa massa sol, però anirem fent. Les noies és queden a unes vietes de V/V+. Nosaltres comencem per un 6a, seguim per un 6b bloquero. I anem a buscar vies llargues 25/35 metres. Fem un 6b (guapo,guapo) 35 metres i 7 xapes !!!!!. Desprès faig un 6b+ bloquero i el Patrik és possa a un 6c+ llarg i guapo de cullons, al segon pege l'encadena. Jo no puc passar el pas i em caic tres vegades (hem falta pila). Fem alguna altre vieta i cap Andorra.


Un bon diumenge, amb bones sensacions. He tret clar que haig de treballar més la pila i que el grau de Siurana és grau, grau...ara ha esperar el cap de setmana que si tot quadra dissabte a la Bàlsam del Tigre amb un company de Sabadell i diumenge al diedre Audoubert de la paret de Catalunya...


Au que amb el dia llarg ja podrem sortir a tibar per les tardes.


Salut