dilluns, 5 de gener del 2009

2009 ANY NOU I 7C+ AL SARRÓ


Pel nanu de Deu (a) la Sueca; és a dir el Bernat el 2009 ha començat de meravella ha encadenat el seu primer 7c+ a Alòs de Balaguer (Mirall trencat). Li han calgut dos dies per encadenar aquesta línia. Jo la veritat es que no us puc explicar massa cosa. Per primer cop des de que el nanu escala no l’he vist encadenar el seu màxim grau....Els temps canvien i ell aquest cop ha baixat amb gent més jove...


Per acabar el 2008 ens vàrem passar cinc dies (de anticicló total) per Siurana i el Montsant. Els protagonistes d’aquesta estada eren els dos peques del plafó del David Maciá: El Marc Jiménez (12 anyets) i el Bernat amb 14. Varen ser uns dies intensos de provar vies dures, de caure, d’encadenar, de riures, de somiar, de menjar i sobretot d’unió entre dos lokus de l’escalada. Dos peques fanàtics de la roca. Ha estat una molt bona experiència i molt motivant pels dos petits del plafó.




Per la meva part he acabat l’any lesionat i l’he començat igual. Però cap problema. He canviat la corda per les pells de foca i estic fent una bona preparació de cara algunes curses que tinc al cap (ja us aniré explicant)

Que durant tot aquest 2009 tots podem fer forces tibades

Salut