dimarts, 18 de setembre del 2007

MONO, TINC MONO


Ja fa dies que el mal bitxo corre per el meu cos. El tio m’apreta i em comença a neguitejar (un altre cop gràcies Pompeu). Ja fa dies que la cosa està al límit… I es què des de l’estiu, quand vaig fer la petita agulla d’Ansabere, que no he tornat a fer via llarga i estic dels nervis. Tinc alguns projectes al cap (somnis) que tinc moltes ganes de fer…entre d’altres la via dels incrèduls a la paret de Catalunya i tambè fer la tempesta nocturna… moltes més em ronden pel cap. De fet no em faria res fer alguna coseta per Terradets. El problema està que per aquestes terres meves costa molt trobar parella..però jo insiteixo. Haig d’apagar com sigui al MONO.

I de mentres avui he fet una sessió dura de roco. Treball durant hora i mitja de continuitat. Ha estat prou be i lo millor de tot es que l’espatlla m’ha aguantat i força I això sempre és una molt bona noticia.

Venga gent sigeu molt feliços…

PER CERT RECORDEU QUE LA PANXA DEL BOU INAUGURA EL 25 D'OCTUBRE. A SABADELL

LA PEDRERA, COLEGATS

Remenant he trovat un regalet.
Salut i agaudir-ho

M'han avisat que hi ha gent que estravessa el riu a peu. ATENCIÓ amb el nivell de l'aigua que pot pujar sobtadament. Si no teniu politxes per passar la tirolina dos mosquetons de ferro invertits van força be. Al deixar la tirolina a la banda de la paret NO pujeu un camí/canal que us encigalereu. S'ha d'anar cap a l'esquerra.Apali vagi be.

Salut !!!!