dilluns, 14 d’abril del 2008

Per flipar !! Del PXB a la Selva, passant per Roc Colom






Mareeeeee, estic molt cansat !!!!!. Gent quin cap de setmana, d’aquells que surten rodons, rodonets.
El divendres al vespre un 10 de festa al PXB, a Sabadell. Els que hi vàreu ser ja sabeu de que va anar el tema i els que no us tindreu d’esperar a demà per llegir la crònica i veure alguna fotillo. Molta gent (300 persones) bona música, blocs guapus, compe de dificultat, sorteig de material (crhaspad inclòs)....Demà us ho explico.




Amb tota la ressaca, el dissabte al matí, anem, uns quants, a tibar al Roc Colom (a Sant Llorenç del Munt). Una caminadeta d’uns 35-40 minuts et porten al peu d’aquest monolític roc, just al peu de la Mola. Una roca excepcional i unes vies molt més exigents del que et poden semblar a priori. Vies de possar’t-hi be, d’aguantar-li i en algun punt físiques; uns 20 metres de bones línies amb els graus de la zona i reequipades amb químics. Tots estem més “pa’allà” que pa’acà”. Farem el que podrem. I tots acabem escalant entre 5 i 7 vietes, que no està gens malament amb l’estat catatònic que ens trobem. El que més triomfa és el “nanu de Deu” que es treu a vista i passant cintes un 7a “el vol de l’Ícar” una via molt guapa. I la resta anem fent amb els 6c i 6c+ que hi ha pel sector; bé la Mar i l’Eva encadenen el 7a i jo en mig d’un patètic atac de THC em caic ridículament... És el que te...
Vies recomanades: La segona per l’esquerra “Tubular bells” 6b+ i després les quatre que segueixen “No cal Le Menestral” 6c+, “El vuelo del Ícaro” 7a “Goig de Boig” 6c i “Colacao exprés” 6c i una miqueta més a la dreta passades dues vies “Spectrum” 7a+. Si fa vent ni us passi pel cap anar-hi.


Caminadeta fins el cotxe i reunió per decidir que es fa l’endemà: El nanu i jo tindríem de fer via llarga, el Taghia s’acosta, però finalment decidim fer esportiva, tota la colla. Anirem a Camarasa i en concret anirem a la Selva.

Horari Hawaiano i arribem a lloc a les 12 del migdia i espectacularment estem sols !!!!. Més tard arrivem dos companys d’Andorra...

El lloc és molt guapu, les vies llargues i difícils. Tenen de tot...Els equipadors han fet una feina increïble. L’aproximació es bonísima gràcies a ells. Felicitats.
Nosaltres sembla que anem a mitg gas, entre riures i animalades vàries escalfem a uns 6b+ i uns 6c’s que hi ha a l’entrada del sector principal. Les tres molt bones però el 6b+ és un 10 “El rei Loui” una fissura boníssima. A un dels forats de dalt i viu un ésser que quant i poses la mà t’avisa i no vegis el mal rotllu !!!!. Tots estem desperdigats i amb el Tala, i el Jordi fem un 6c (no us el podeu perdre) “La música del vi” i el seu costat un 6c+ amb una secció dura a dalt de tot “Drink team”.
I el “nanu de Deu” que ha fet, a la Selva ? Doncs amb el Xai i la Mar s’ha liat a fer el Salvatge a “Mogli” un 7b+ que amb tres intents l’ha encadenat (tres intents amb dues hores!!!) Boig aquest nanu. Un cop més felicitats Bernat !!!!. Per mi, ets el meu referent.

Be gent, salut i la propera festa a la Panxa del Bou hi heu de ser-hi.
M’oblidava, gràcies a la festa, espero seguir en contacte amb tu (ja saps qui ets oi?). 10 anys son masses anys sense veuren’s. Una abraçada