divendres, 30 de novembre del 2007

BOICOT A LES ESTACIONS D'ESQUÍ


Perdoneu avui no us parlo d’escalada
La veritat és que estic una mica, per no dir molt al·lucinat. Demà 1 de desembre inauguren oficialment la temporada d’esqui ¿....?. Si us plau algú m’ho pot explicar ?. No ha nevat pràcticament gens per no dir gens, fa mesos que no plou seriosament, les reserves d’aigua dels embassaments dels pirinieus foten pena, si aneu a escalar per Montrebei o podeu comprovar o si passeu per Oliana... Però que ens està passant ?. Han fet neu a punta pala amb els canons !!! Això és increïble i un insult a la intel·ligència de la gent. A la Molina, a la famosa Cerdanya, les pistes que hi ha foten riure és una llengua blanca al bell mig de la muntanya i inauguren la temporada ¿...?. Algú o pot entendre?. Com és que la Generalitat que està dient que faran restriccions d’aigua, si no plou haviat, permet que les estacions d’esquí tirin milions i milions de litres d’aigua. Ningú o critica?. Hon son els ecologistes de cap de setmana ?. Potser deuran estar a la mani de dissabte reclamant els drets nacionals ?. No és un dret la preservació de la natura ?.

I per Andorra tres quarts del mateix. Totes les estacions inauguren demà. Tot neu de canó (que per altra banda és una bona porqueria per poder esquiar). L’any passat a l’estació de Pal al mes de gener ja no podien fer neu (es van quedar sense aigua) i a la de Gran Valira una miqueta més tard, a finals de gener. Això és sostenibilitat ?. Quina vergonya !!!!.
Això si el Govern d'Andorra s'ha tret un estudi de la màniga ha hon diuen que a Andorra hi ha el doble de reserva d'aigua al subsòl de l'aigua que gastem al País (HE,HE,HE ai que em pixo de riure). I justament l'han tret ara aquest informe...suspitos ? Nooooo !!! Els ecologistes ja han fotut el crit al cel...

Una miqueta de seriositat i boicot total !!!!.