dilluns, 19 de gener del 2009

HI HA COSES QUE NO TENEN PREU


XIPUM...
S'han acabat, de moment, però aquesta setmaneta no ens la treu ningú.
Sol, fred, neu pols, pols, pols, pols...Solitud a la Maladeta. Quilometrada d'esquí de fons per la Besurta (Llanos de l'hospital) relax, la parella, la muntanya, somnis, projectes, al·lucinacions, humiltat... Aquests són alguns dels adjectius que us deixo per explicar-vos aquestes vacances d'hivern.


Ha estat una setmana per Benasque de fàbula. La neu està increïble, la temperatura freda, uns - 8º a les deu del matí als Llanos del Hospital. Sols, estàvem sols per les pistes de fons. Tenia dubtes per encarar la Maladeta amb neu pols fins el genoll i la mandra d'obrir 1.600 metres de desnivell de traça. L'esforç, com sempre, més que recompensat. Una pujada ràpida i un descens encara més ràpid, però asegurant el tema. Un dinar amb la Santa tot explicant-nos les aventures: ella més que saisfeta de la seva quilometrada i jo boig per sentir-me sol i salvatge a la gelera freda...Això amics no té preu...





Tampoc té preu veure com el dissabte següent el nanu de catorze anys encara amb valentia una via de 35 metres, on sumant els dos llargs fan un 7c de pura pila. I veure'l lluitar com un boig durant una hora amb la via. Anar a vista i passant cintes i que les "ales" aixequin el vol a un metre de la reunió...Us asseguro que tampoc té preu.
No cal encadenar per sentir-se feliç i entendre que els reptes són reptes i que li queden milers d'il·lusions i fites per assolir.
Felicitats Bernat de tot cor....



Una setmana per enmarcar.


Salut.