dilluns, 17 de desembre del 2007

360º AL PIC DEL CUBIL (PAL)


Ahir com que no podia escalar vaig pensar que estaria be fer una miqueta d’entrenament amb els esquis. Volia fer rando per algun “picatxu” però no savia com estava la neu, per això em vaig decidir a fer un parell d’hores de sortideta per l’estació de Pal passant dues vegades pel pic del Cubil a 2.357 metres i fronterer amb Catalunya.
A la primera passada, pel cim, vaig intentar fer una visió panoràmica de 360º amb la camera. El resultat es el que veieo. Ho haig de perfeccionar molt. Primer haig de portar trípode i controlar més le llum, però be per fer una panoràmic per mi, ja en tinc prou...
Vist el panoràmic vaig poder observar que algún dels cims alts hi ha neu, però algunes parts estàn ventades i les parts baixes res de res. Per fer algun cim m’espero a que nevi més, de fred el que vulgueo però de neu ja ho veieu.
Salut

EL DIPÒSIT A COLL DE NARGÓ


Quin fred que fotia dissabte, fins i tot a Coll de Nargó, que normalment i fa bona temperatura.
El dissabte vàrem estar pel sector del dipòsit a Coll de Nargó. És un sectoret de vies curtetes (de quatre a vuit xapes), nyaperes, de placa i tècniques. Pujaven dos bons amics de Sabadell que això de la placa els hi agrada força i vaig pensar que aquest era un bon sector.... Vàrem estar tibant-li fins que el fred ens va fer fora i això va ser cap allà a les quatre de la tarda i ens hi vàrem posar a les dotze del migdia (una horeta avans es millor pel sol).

Desprès d’uns riures i ensenyar-lis les vies ens posem a escalfar a un 6b molt guapu, Txiri-miri. Al baixar equipem un 6c, doctor explosión, mi poso jo primer i em caic a un parell de passos. El Talabar i el “botars” se’l treuen al primer pegue jo li foto un segon i em surt.
El Talabar monat un altre 6c, Eli’n deciso, molt finet i amb uns passos de nyapes, que és on es cau, tambè “llepa” el botars i jo mel trec al primer intent... Ja estem empatats (he, he, he). I ells al segon.
Acabem el dia fent, Gran Cremat, un 6c+ de quatre xapes (espits molt vells) però que és molt guapu. Tècnic finet i una sortida amb unes gotes d’aigua que et posen els dits a caldo. Val molt la pena.
Aquí el fred ens fa refugiar-nos al Tahussà...

El diumenge va tocar fer una sortideta amb esquis de muntanya. La meva espatlla em recorda que penja d’un fil !!!!. Un diumenge molt fred amb una neu freda i rapidíssima, us o explico a un altre post...
Salut