dilluns, 17 de desembre del 2007

EL DIPÒSIT A COLL DE NARGÓ


Quin fred que fotia dissabte, fins i tot a Coll de Nargó, que normalment i fa bona temperatura.
El dissabte vàrem estar pel sector del dipòsit a Coll de Nargó. És un sectoret de vies curtetes (de quatre a vuit xapes), nyaperes, de placa i tècniques. Pujaven dos bons amics de Sabadell que això de la placa els hi agrada força i vaig pensar que aquest era un bon sector.... Vàrem estar tibant-li fins que el fred ens va fer fora i això va ser cap allà a les quatre de la tarda i ens hi vàrem posar a les dotze del migdia (una horeta avans es millor pel sol).

Desprès d’uns riures i ensenyar-lis les vies ens posem a escalfar a un 6b molt guapu, Txiri-miri. Al baixar equipem un 6c, doctor explosión, mi poso jo primer i em caic a un parell de passos. El Talabar i el “botars” se’l treuen al primer pegue jo li foto un segon i em surt.
El Talabar monat un altre 6c, Eli’n deciso, molt finet i amb uns passos de nyapes, que és on es cau, tambè “llepa” el botars i jo mel trec al primer intent... Ja estem empatats (he, he, he). I ells al segon.
Acabem el dia fent, Gran Cremat, un 6c+ de quatre xapes (espits molt vells) però que és molt guapu. Tècnic finet i una sortida amb unes gotes d’aigua que et posen els dits a caldo. Val molt la pena.
Aquí el fred ens fa refugiar-nos al Tahussà...

El diumenge va tocar fer una sortideta amb esquis de muntanya. La meva espatlla em recorda que penja d’un fil !!!!. Un diumenge molt fred amb una neu freda i rapidíssima, us o explico a un altre post...
Salut

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Aqui dientes largos, tancat a la botiga que les vaques i cavalls no donen per viure. Vas fer rando ahir? pista o fora pista? Condicions? Vols un primaloft? 6b per escalfar? Cullons!!!!!!!!

Isidre Escorihuela ha dit...

Ei dientes largos. Vaig fer pista...No ser si s'ha fet la Serrera i el Font Blanca, es veuen amb força neu. Tens notícies?. El divendres faig festa...Vols treure a pasturar les vaques i les egues? He,he..podriem fer alguna coseta, no?.
Venga tiu a mi em mola més la prima que viu al loft del segon primera.
Adeu vedel !!!!

Anònim ha dit...

Fred de cullons a tot arreu. Poques ganes de fer pedra sota aquestes condicions.

Xavi ha dit...

Bones vies. Diumenge vam anar al sector Tranquil. L'efecte "bloc" es va notar perquè estava a petar de gent, cosa inàudita allà (el Ramon havia posat dies abans les ressenyes del sector al seu bloc). Oi que la setmana abans hi havieu anat amb el Bernat? Veu fer les vies de la dreta (els 6b i 6c aquells tan llargs). Que et van semblar els graus de la ressenya??? És per contrastar opinions.
Apa, a tibar-li (i foquejar-li!!!)

Xavi ha dit...

Per cert m'ho deixava: Diumenge la gent de la UEU van anar a la Serrera per Ransol. Del coll de la Mina cap a dalt a peu i la baixada rascant algunes pedres però no massa. Suposo que des del Serrat no es deu poder fer. A veure si neva una mica o això serà com l'any passat. El Montmalús m'han dit que es fa bé fins el coll. De muntanya poca cosa més es deu poder fer amb esquís.
Adéu.

Isidre Escorihuela ha dit...

Xavi, bones. M'espero una miqueta a fer rando per la muntanya, falta neu!!!!. Pels graus.
El Bernat i un altre nanu que tambè competeix diuen que la pelota vasca és més 7b que 7a+ (ells sempre van a vista). Vaig fer els dos 6b+ llargs(un amb xapes taronges). Crec que el de l'esquerra (xapes taronges) És més difícil que el del seu costat. Per lo tant no crec que sigui 6b+. I a més son vies que a vista t'ho has de mirar força....És un bon lloc la veritat.
Haviam si ens veiem fes-me un mail i quedem que no inc ni mail ni telf. teu

Raquel ha dit...

Ostres Isidre... mal mal a l'espatlla i escalfat amb 6b? i fotent-li peques a un 6c+?

Doncs no sé pas què faràs quan et recuperis... je, je!! Renoi,noi!!