dimarts, 16 de setembre del 2008

FONTSOLEIA, L’AMPARO , 7b+ i BAR DEPORTIVO


Aquesta cap de setmana ha estat, un cop més genial, però una miqueta atabalat , per motius que ara no venen al cas he fet un fart de quilòmetres...Ara pujo ara baixo...però tot fantàstic.
La cosa és que havíem quedat amb el Panxa del Bou Team a Matadepera el divendres a la nit per fer una petita graellada amb botifarra d’Organyà (sobretot de cal Pauet, no us la perdeu). I el nanu i jo no hi podem faltar, bàsicament perque portem la botifarra i la llangonissa... I el nanu la motivació per tibar-li.

El dissabte al matí el dia es lleva espectacular...un dia net i clar: Quina meravella !!!!!. Avans del migdia pugem a la Font Soleia i fem dos equips: El tala, el pedreta i jo per una banda. I l’equip B, el nanu i el Jordi per una altre. Allà ens trobem al Marc (amic del Bernat i company d’entrenament) que escalfa i encadena a vista a un 7a+ del Gruyère...Com estan els nens...


Nosaltres escalfem als 6bs del Gruyère..I el nanu i el Jordi escalfen a la Parèntesi i ha un 6c+ de la Paret del Silenci (avui van forts). La temperatura per escalar és brutal, fins i tot un pel de fred al Gruyère. Ens deixen el 6c+ muntat i desprès de tres intents hi ha hagut de tot. El Tala és cau per una patinada de peu, jo hem baixo perquè una politxa d’un dit fa “clek” i el pedreta puja per desmuntar-la i l’encadena. Mentres nosaltres anem fonten-li tientus a aquesta guapa via, el nanu encadena al flash i passant cintes la via l’Enze, 7b (Paret de l’heura) i poc desprès encadena al segon pegue la via Solitud, 7b+...Està content !!! El Jordi També encadena l’Enze...Nosaltres acabem el dia a un 6b estrany de fissura. En total he fet sis vies a la Font Soleia...A la baixada la natura és ofereix tot un espectacle: sol, núvols, pluja, arc de Sant Martí...Un festival de colors i visibilitat.


El diumenge al matí desprès de fer moltes birgueries vàries ens trobem un altre cop tots junts a la Cova de l’Arcada a Montserrat. El dia torna ha estar increïble... Tots plegats tenim un dia estrany i gos...Però tot i així hi ha alguns encadenes bons. Nosaltres tres encadenem el 6c (no recordo el nom) del sector d’on hi ha Eh Petrel i el nanu de Deu encadena la segon tientu Trempat t’empaito una via que per uns és 7b i per d’altres 7b+...Però amb el sol que tocava a la roca i la sobamenta que això produïa al nanu li va semblar més 7b+ que 7b... Sigui com sigui un altre gran dia...


Baixant hem deixo enredar i anem a sopar a un restaurant cutre de Sabadell...Tapeo a fondo, vino turbio a sac i el millor pop gallec que he provat !!!!!
I ara qui puja a Andorra ?????