dimecres, 8 d’agost del 2007

MAGNETISME

"...Plou i al de fora bufa el vent que me fa sentir petit com un granet d’arena..."

Ahir, i avui de moment, aigua a tope. Si no fos perquè no és pot escalar, a mi ja m’està prou be. Han baixat les temperatures i s’està la mar de bé.

Desprès d’insistir molt a diferents companys em vaig quedar sol. Per lo tant vaig pujar a rodar a la Rabassa (que lo de naturlàndia sona tope ianqui) solet, solet.
El cert és que quan vaig sortir de casa plovia amb ganes, fotia un festival de llamps, trons i aigua que no ho tenia gens clar. A mesura que anava pujant la carretera quedava enbolcallada per una boira espessa i enganxosa i seguia plovent però cada cop amb menys força. L’ambient era genial. A dalt de la Rabassa ja no plovia, però la boira, l’ambient fresc i humit em donava una sensació genial.


Corre per aquells boscos envoltat per la boira i amb aquella olor de terra humida em confirma que som uns privilegiats de tenir el que tenim i saber-ne gaudir.
Ahir vaig fer una horeta més. Vaig combinar dos circuits el Winnie de Pohe i la pista de fons, verda, amb el nom d’ el bosc. Un autèntic tobogan que si ho fas a un ritme una mica alt és un bon trecacames i un bon potenciador de les potes. És un bon circuit per fer volum i per agafar força. Vaig seguir l’entreno “paciència” i no vaig passar de 155 pulsacions. Apretant una miqueta a una de les rampes del circuit i fent pujar les pulsacions a155-157 (sin pasarse). En total varen ser 7 voltes entre els dos circuits. Amb molt bones sensacions de cardio-respiració i de fons. Em falta moooolt, però vaig be. No tinc ni ritme, ni xispa, però d’aquí a l’hivern...

Ahir mentre rodava per aquests boscos pensava que hi ha llocs que tenen un magnetisme especial i que et fan sentir a gust, relaxat, que notes que et donen energia i ni han d’altres que et notes que et superen que el lloc t’emborratxa per la seva força. No us ha passat mai?. Jo en tinc alguns d’aquests amb magnetisme: La Rabassa, Prat de Cadí, la Maiana, Montrebei... Són llocs màgics...


I per acabar el dia un bon soparet a la comarqueta. Acompanyat per la santa, família i una bona amiga seva, que vaig estar encantat de conèixer i tot a la vora del foc, que no sobrava.

Be gent avui ja ho veurem, la cosa pinta fatal....
Salut i a gaudir del que la natura és ha donat, perquè l’home....