dimarts, 9 de novembre del 2010

Fundació Muntanyencs per l'Himàlaia




Per vuitè any consecutiu, ens plau presentar-te el calendari Himàlaia 2011 editat per la Fundació Muntanyencs per l’Himàlaia. Amb la compra del calendari esteu fent possibles els següents projectes:

·          En el finançament de l’educació de nens i nenes, de districtes remots de l’Himàlaia, mitjançant l’apadrinament, en col·laboració amb Himalayan Children’s Foundation.

·          En la millora de la qualitat de l’educació a Hushé, Pakistan, en col·laboració amb l’Associación Sarrabastall, Casp, Saragossa.

·          En la construcció d’una aula de informàtica a l’escola Mount Kailish de Pokara, Nepal, en col·laboració amb Projecte E-malaya.

·          En la rehabilitació de l’escola/residència de Jatson Chumig, Lhasa, Tibet, en col·laboració amb Comunidad Humana, de Aranjuez, Madrid.

·          En la rehabilitació de l’escola de Pamboche, Nepal, en col·laboració amb Seppi Enzio i l’Instituto Comprensivo Mario Soldati di Orta S. Giulio, Itàlia.

·          En col·laboració amb la Plataforma d’ONGs del Principat d’Andorra en la recollida de fons destinats a fer front al terratrèmol ocorregut al Pakistan el 8 d’octubre del 2005.

·          En la rehabilitació de l’escola de Thame, Nepal, en col·laboració amb Seppi Enzio.

·          En la construcció d’un nou Kailash Hostel per als nens i nenes que tenim apadrinats al Nepal dins el projecte d’apadrinament que tenim engegat i que compartim amb la Himalayan Youth Foundation.

·          En l’adquisició d’un vehicle 4x4 per a l’escola d’art CTAS al Bhutan.

·          En la instal·lació de plaques solars al Kailash Hostel per pal·liar els constants talls de llum que pateix la ciutat de Katmandú.

·          Realització d’un mural solidari a Katmandú per l'artista andorrà Jordi Casamajor i els nens i nenes del Kailash Hostel

·          En la instal·lació d'un sistema de Bio Gas per a abastir ecològicament de calefacció i combustible al Kailash Hostel (Nepal).


Si vols comprar el calendari Himàlaia 2011, trobaràs una butlleta de comanda al nostre Web www.mount4him.org .

Agraint per endavant la teva amistat i col·laboració, des de la Fundació Muntanyencs per l’Himàlaia aprofitem per a saludar-te molt cordialment i desitjar-te un bon 2011.

Fundació Muntanyencs per l’Himàlaia
Plaça de la Germandat, 9
AD600 Sant Julià de Lòria
Andorra