dilluns, 30 d’abril del 2007

ESCALAR A PERLES, BODA I ESCALAR A TRES PONTS


Gent, ha estat un cap de setmana complert, si contem el divendres a la tarda com a cap de setmana.

El divendres no pintava massa be, allò típic de núvols i clarianes i algun ruxat. Però havia quedat amb la Mercè i aquest cop decidim anar cap a Perles. Jo tenia ganes de provar un 6c llarg (30 metres) que és diu Tos de gos, execelent línia. Primer escalfem al costat de l'agulla de l'Alba, vies faciletes i recomanables per novells/es. Al final la Mercè es decideix i fa de primera !!!. Fem un 6b Torrent de Bres, es estrany costa de possar-s'hi be. Un cop escalfat em posso al 6c, és una via molt guapa que me la faig a vista (em costa força, haig de desfer algun pas). I a l'últim xapatje pateixo, però me la trec. Guais. Acavem la tarda escalant altres vies...Ha estat una bona tarda.


El disabte tocava casament a Lleida. Fixeu-vos, es casava una noia de les comarques tarragonines amb un noi suec i que els dos viuen a Londres... i es casen a Lleida !!!. Estrany oi ?. La veritat esque hi ha via gent 21 nacionalitats diferents. Visca la multicultaritat, sueques, daneses, anglesses, catalanes, be una munió (quina paraula eh?) de noies i nois d'arreu. Jo com que soc tallat de mena tant sols arrivar ja em vaig fotre un parell de Martinis i anar fent tu...S'ha de reconèixer que m'ho vaig passar molt be. Al final del sopar i quan ja destilava alcohol va començar el ball: ABBA, Bonym (o com es diguin) i tot el que sonava...


Diumenge tres ponts amb el Xavi i el Patrick. La veritat es que les primeres vies em van costar i força. Però li vaig fotre quatre pegues a un 7a que es diu Xorrera. Està clar de que es tracta, d'una xurrera, una via molt física (que a mi em costen). Cada cop vaig caure més amunt i a l'últim pegue vaig caure a dalt de tot (ràbia), però ja la tinc molt a punt. El Patrick va encadanar al tercer pegue Acrobata (36 metres de via) 7b+/c. Està fet una màquina.

Au, avui a currar i demà a tibar-li amb la Santa.

Salut !!!!!