divendres, 31 d’agost del 2007

JE SUIS DÉSOLÉ (PER NO DIR QUE ENS PRENEN EL PEL)


Desolat, trist i emprenyat és com estic i em sento avui. El meu dolor d’espatlla no marxa i us puc ben assegurar que fot molt de mal. Baixa de l’espatlla i m’arriba fins el colze. Es una bona “p....a” la veritat. Aquesta nit ja no podia més de mal i m’he fotut un mylostan... he dormit i ara no em fa gens de mal però baix grogui total. Ja es ben cuiros el món; et recepten un relaxant muscular apta per cavalls, que no cal enganyar-se és una droga i no permeten la marihuana controlada per fins terapèutics. Serà que les grans indústries farmacològiques i perdrien molts dinerons i que molts governs també perdrien molts royalties ????... Vosaltres mateixos podeu fer la reflexió.

I avui posat a està désolé no puc deixar de pensar amb la destrucció que estan fent a la Rabassa. En aquest bosc estan construint un “giny” mecànic (el ja famós tobotronc) que consistueix en una espècie de tobogan sobre uns rails que farà un recorregut de tres quilómetres i mig pel mig del bosc de la Rabassa. Pels que coneixeu l’indret es farà des del camp de tir de la Rabassa fins al plà de Conanagle (estació d'esqui de fons no d'esquí alpí, cal recordar-ho !!!!). Per fer això han triturat una bona part dels bosc (doncs concretament aquest 3,5 km). El bo del cas es que existeix una carretera perfecta, ampla i en molt bon estat per poder pujar i baixar. I us puc ben assegurar que a l’hivern quan neva la netegen com una patena. La pregunta és cal aquest trasto? I la resposta està clara NO, NO i NO. Però el tema està tal i com o han tractat. El gran Comú de Sant Julià de Lòria un bon dia comença a talar el bosc. Els ecologistes foten el crit al cel i el Ministeri de medi ambient (aquest pobres si que estan arreglats) diuen que no tenen cap permís ni constància d’aquesta tala: Resposta del Comú “s’està desenbroçant el bosc” ¿...? Tot queda parat. Passen dues setmanes i el Govern en ple, tot s’ha de dir, decideix arxivar el cas. Curt i ras, foten el dossier a la paperera. Acte seguit el Ministeri de Destrucció Territorial i el d’Economia aproven el projecte... Els pobres del Ministeri de Medi Ambient a callar. Passa una setmana més i ja acaben de talar el bosc i construir el tobogan. INCREÏBLE !!!!!. Gent aquest és el Govern i el Comú que tenim. Però és el País que volem ????.
Per cert per rematar-ho aquesta cap de setmana faran a la Rabassa una prova del campionat del Món de trial... Cal cap comentari ?. I fa un mes es va realitzar una prova al camp de tir de la Rabassa. Una prova internacional de tir al colom...si, si coloms vius. Tenieu de veure els pobres que quedaven ferits. La resposta del Govern i del Comú. És fàcil d’entendre perquè es fan aquestes proves; porten turisme de molts diners...
Millor que pugui tornar a escalar aviat i distraurem si no acabaré fatal !!!!
Salut gent i entre tots pensem-hi una miqueta. Els que teniu dret a vot i podeu fer-hi alguna cosa i la resta fer-nos sentir que en som molts !!!!