dimecres, 3 de juny del 2009

OPINIONS DIVERSES. SEGUR ?



Ja està, ja m’ha passat la ressaca de Zegama i ja tinc nous objectius al cap.

Primer objectiu. El propietari d’aquest bloc (que sóc jo) ha decidit que tant sols es tornarà a parlar d’escalada, còrrer per la muntanya i qualsevol activitat relacionada amb la natura. Per lo tant queda descartada la política barata i les opinions personals del “menda”. M’he cansat de llegir segons quins comentaris d’algunes persones que no hi veuen més enllà del seu nas.
Realment em sap greu que poca gent discrepi sobre si es bo equipar vies a pinyó refregint les parets de parabolts i encaixen les vies en calçador a segons quines rampes. Que molt poca gent, per no dir ningú, hagi dit res sobre els reequipaments sanguinaris que s’han fet per Montserrat i d’altres llocs. Que ningú es qüestioni les massificacions que tots plegats estem fent a la muntanya, que sembla que està més de moda que mai. Que molt poca gent piuli quan qüestioni l’ús desmesurat (que no dic innecessari) dels canons de neu en anys de poca innivació natural... I molts d’altres temes de debat que algunes vegades e mig insinuat en aquest bloc.
Per altre banda, es fort, que segons qui s’esveri per dir que alguns catalans foten el ridícul i de quina manera, anant pel món com van i del pal que hi van. Ja entenc que hi ha gent que te la pell molt fina, però estaria be que també la tinguessin pel mitjà ha on es van a distreure i a treure's les cabòries del cap: La muntanya.
Quin món mare meva !!!
Segon objectiu...Ja us l’explicaré un altre dia, que ara mateix mel quedo per mi.
Salut a tots