dijous, 11 d’octubre del 2007

DEMÀ LA HISPANIDAD I POTSER ROCA



Gent em deixeu que dispari avans d’apuntar ????. És que ja fa dies que em sorgeix un dubte sobre la festa del veïns espanyols.
Demà es el Pilar, dia de la Hispanidad, no fa massa dia de la Raza i properament serà el dia del orgullo Nazional. Sempre parlant d’España, que per sort i de moment per aquí dalt (Andorra) totes aquestes palles mentals no ens passa tant (tot arriba).
Molts de valtrus o aprofitareu per fer tres dies tibantosos per qualsevol punt ha on la roca es deixi.
Però tinc un dubte? Molta gent que viu i treballa a Catalunya (Pujol dixi...és català) i no se sent español, ni combrega amb cap ideal españolista (que a mi ja m’està bè), demà no es tallaran un pel i celebraran la festa de la hispanidad ?. Apali minyons que algú m’ho expliqui fàcilment perquè ho pugui entendre.
Perquè tambè us haig de dir que aquí dalt sempre sortim rebotats d’aquestes festes i festetes nazionals espanyoles o catalanes. Que si be la Vuelta ciclista a España, els nostres nens s’han de quedar a casa per que el transport escolar no faci cues i el ciclistes puguin passar tranquilament. Que si és la Hispanidad i els nens a les 2 pleguen de les escoles i cap a casa. Que si és el pont de la Puri i la Consti, els nens cap a casa “que viene l marabunda”... Que l'11 de setembre...
Quin País Deu meu, el seu i el meu.... Tots plegats els del nord i els del sud som de ptaxim-patxim, pandereta i botijo. Be, flabiol i barretina, o xiulet i esclop. Tant li fot !!!! Quina pena.

I per lo nostre, demà a la tarda per poc que pugui a tocar roca. Dissabte a tibar amb la Santa i diumenge portaré al nanu a la Demasiadao lejos para ir andando. Que agafi “coco” que no tot a la vida de l’escalador son vies de 30 metres i 12 cintes... O no?
Apali bona festa als españols amb ñ i als espanyols amb ny.

I sobretot a ser feliços !!!!