divendres, 28 de setembre del 2007

BIRMANIA I L'ONU






Gent no cal dir gaire cosa. Però com sempre l'ONU s'abaixa els pantalons...Com tantes d'altres vegades no ha fet, no fa i de moment no farà res per evitar el que està passant.

K esperen ? Com a Ruanda ? Com a Kosovo ? I com a tants i a tants d'altres llocs sense interessos occidentals.

Hi han molts cops que em fa vergonya, ser d'occident i d'aquest mal entès primer mon...




El fotògraf mort era de nacionalitat japonesa

L'ESPERAT DIVENDRES JA ES AQUI


Uola, divendres finalment. Avui al migdia, per mi, ja comença el cap de setmana.

Ara serà el moment de lligar totes les històries que tenim pensades per poder-les fer realitat. La finalitat és una...escalar ?. Doncs si. Escalar i passar-m’ho el millor que pugui. Desconnectar d’una setmaneta negre de curro. I amb alguns núvols al cap. Encara que s’ha de dir tot, també hi ha hagut dies genials !!! Amb el col·legues, la Santa i el nanu. No tot és negre no ?. Segur que sempre trobem aquell petit punt per pensar. Cullons !!! som uns afortunats. Treballem, vivim la vida intensament i amb el nostre temps lliure fotem el que més ens apasiona. Escalar, corre, nedar, llegir...En fi no em fotarè plasta ara.

Lo ditxu. Divendres, doncs aquesta tarda he quedat amb el meu amic Xavi “el destructor” per anar a fer unes tibadetes d’esquema al sol (que avui fot rasca de veritat). Possiblement una escapadeta a Coll de Nargó o Perles i molt possiblement a fer una vieta de quatre llargs, per decidir. Ja diràs company !!!

I dissabte i diumenge a fotre-li gasto amb el nanu. Molt possiblement a Malanyeu, les taules de la llei. Sector cara sud. No i em escalat mai. Però diuen que el lloc és molt guapu. Vies llargues i de resistència. Falta per saber si la Santa, santorum s’hi apuntarà.
Diumenge molt possiblement escapadeta a ca la Montse. Haviam que en surt.
Per la meva part em quedo un altre dia sense poder fer via llarga...Però hi ha temps. Paciència que tot arriba. O no ?
Vingali gent a passar-ho be,
El dilluns crònica del cap de setmana.
Per cert amics dues cosetes. Una que fot fred de veritat. Dues, gràcies als que entreu sovint. Som una mitjana de 80 persones diaries. No u entenc ;-). Però merci.
Salut !!!!!