dissabte, 24 de març del 2007

És divendres i tinc quatre horetes...




Exactament ahir tenia quatre horetes per recuperar-me de la feina, és a dir que a dos quarts d'onze plegava. Trucadeta a l Patrik.
Tio anem a tibar ? i la resposta no va trigar ni cinc segons.
Ok anem a Alòs de Balaguer quedem a la teva feina.
Poc avans de la una ja som a lloc. Saviem que el Xavi Aràs i el Biga tambè i serien. Sol solet ben calentet, a Andorra i nevava a "fondo".
Començem per unes vietes de 6a, 6a+ (guapo) 6b (xulo) i un 6c de majaras perduts no és 6c ni de conya (deu ser 7a o 7a+)...canvi de sector. Anem a buscar vies més llargues de 30 metres. És un sector estrany està un pel brut i no et pots equivocar en les presses, sobretot de peus. Però el calcàri és molt i molt bo a mi m'agrada.
El Patrik arranca a un 6c i un despiste (amb el peu) li fa fer un petit saque i més amunt, gemeja, passos durillos. Me la deixa muntada i amb la corda passada. Jo de moment faig un guapísim 6b+ de foradets, molt divertit em surt prou be a vista. Estic content. El Patrik fot un 6c+ de placa finet, finet. Lluita com un campió, sap patir, i se'l treu a vista !!!!. Jo no ser si fer el 6c amb yo-yo o de primer. Venga va... trec la corda ja no tinc opció. El faig de primer a vista. És molt guapo hi ha un secció d'entrada dura i al mig de la via tambè. Pateixo però em surt quin subidón....
Cotxe i cap a Ponts que el Xavi i el Biga ja ens esperen per fer una birra...Tots plegats ens la mareixem.
El Patrik espera a la Marta perquè baixen a Siurana. Jo pujo cap a Andorra pensant que dissabte treballo però a la una en punt amb el nano i l'Ester cap a Siurana a tibar fort.
Cullons realment no ens podem queixar...som uns privilegiats de l'ostia !!!!