dilluns, 26 d’abril del 2010

PAM... CONTUNDENT !!!


Quart cap de setmana consecutiu a Tres Ponts i nou cap de setmana encadenant... La motivació, el seu estat mental, l’entrenament planificat i metòdic són part de la clau d’aquest mes d’abril inoblidable.
El dissabte va anar a l’Hospitalet de Llobregat a la primera compe de bloc de la copa catalana. El que va passar allà donaria per fer un serial de sèrie X. Jo no entraré aquí a discutir el que va passar...Crec que són ells mateixos els que han de reflexionar, i molt, sobre l’absurda categoria de promoció.

Fa anys que se’n parla i s’entesten a mantenir aquestes categories que ningú entén. Quan dic ningú em refereixo a competidors, entrenadors, públic...Es a dir, tothom menys la FEEC.

Doncs res, diumenge quedem per baixar de nou al rocòdrom natural de molts dels escaladors d’Andorra, i ahir n’érem 10 d’andorrans a Tres Ponts!!

Avui tenim poc temps, hem baixat tard i tornarem d’hora perquè el Nanu té deures i s’han de fer abans de tot! És a dir que amb quatre hores haurem d’aprofitar el temps!
El seu objectiu és Xarrup, un 7c+ poc fet però diuen que bo i maco, i el meu una combinació de dos 7a+ que dóna un 7b pilós com una mala cosa.

El Bernat va per feina, i amb dos pegues ja té una nova via per la seva llibreta i, amb aquest, ja tan sols li queda una via de setè grau per fer a Tres Ponts. Com sempre, té un segon pegue contundent. El primer el dedica a muntar-la i mirar-s’ho. Ja el conec, i com sempre dóna la sensació que va perdut. Prova els passos durs un parell de cops i baixa. Reposa i pam! Contundència!
Provo el 7b pilós i m’agrada...Baixo i faig un 7a+ amb alegries entre seguros...Bo Tres Ponts.
Per cert, dissabte vaig fer Tos de Gos (Perles). Vaig fer el L1+L2 i us puc assegurar que si el primer llarg és bo, el segon no us el podeu perdre...Per emmarcar, tècnic, finet i llarg, com a mi m’agraden. S’ha d’escalar!  Mare meva quin tros de via !!!!
Felicitats un cop més al Bernat, per ser com ets, per escalar com escales i per acceptar les adversitats amb aquesta categoria. Molt bé Bernat.
Salut gent!