dimecres, 12 de setembre del 2007

TOT S'ACABA


Diuen que tot lo bo s’acaba i per a mi ahir es va acabar l’horari d’estiu. S’ha acabat poder anar a tibar a les tardes. Tot torna a la normalitat, a quina normalitat ? Deu ser la seva; perquè per a mi la normalitat seria poder seguir plegant a dos quarts de tres (14h30)... En fi la realitat és que a partir d’avui mateix tocaran tardes dures de rocòdrom.

Però ahir encara vàrem aprofitar la tarda. Amb el Bernat vàrem decidir baixar a Tres Ponts. Ell tenia entrenament: o plafó o escalar en roca. La decisió la va prendre ràpid... Roca. A Tres Ponts, encara li quedava un 6c per fer. De moment no pot passar d’aquest grau (6c/+) i de tant en tant provar algun 7a.
La meva intenció era fer poquet, per l’espatlla, i em faig les seves vies d’escalfament 6b’s i 6b+. Un cop a punt va directa cap al 6c (Ska Keika) de l’entrada del sector, que és el que li falta. Un 6c amb uns passos durs a vista just a l’entrada, seguit per una secció fineta i tècnica, per acabar amb petit diedre cec, dels que has d’aguantar. Va tranquil i relaxat tota la via i la fa a vista. Molt be tio. Baixa content, content. Per acabar la jornada jo faig un altre 6b+ i ell o remata amb el meu 6b+ i un altre 6b. Tot repeticions.

A partir d’avui tocarà tancar-nos al roco, a l’espera del cap de setmana. Busquem un bon sector de grau mitjà 6c’s/7a. S’accepten ofertes.
Apali gent a tibar-li i moooolta salut.

Espai patrocinat per la Panxa del Bou Gimnàs Rocòdrom a Sabadell. Carrer Quintana núm. 80. Festa d’inauguració 25 d’octubre. Tots convidats !!!!