dilluns, 22 de març del 2010

ADÉU HIVERN !!!!!!!!!!!!!



Ei dissabte dèiem adéu a l’hivern 09-10...Durillo aquest hivern

El Nanu va quedar amb un company d’Andorra per anar a tibar a Montgrony i més concretament a la Vena. Primera visita a aquest escola tant famosa.
I jo? Doncs a rodar per Perles, amb uns companys de Sabadell. Vies que ja havia fet, però llargues, bones i que sempre venen de gust repetir.
El Bernat per acomiadar l’hivern va decidir que es rebentaria els braços per començar una bona primavera. I dit i fet el Nanu es va “rebentar”.... Durant la nostra habitual trucada nocturna em diu: Papa 7c+ i 7c en el dia. La veritat (estava a un bar amb molt soroll) que no el vaig entendre massa be i m’ho vaig fer repetir com dius? Que he encadenat El sur 7c+ i Amor i odi 7c en el dia.... Osti Bernat molt be no? (la veritat es que vaig quedar flipat) Si, esta be, quedem per demà? Ha estat la seva resposta. Ok quedem demà.

El diumenge decidim anar a un no sector de l’Alt Urgell. Entre el canvi d’estació i tot plegat  anem al relantí.  Vies llargues i dures ens donen el bon dia... Escalem de tranquis i amb la calma el lloc es molt solitari i bucòlic... Esperarem que hi passi més gent per fer net a les vies. Fem quatre vietes que ens deixen arreglats i cap a casa....Roca brutal.

Pel Nanu Bernat, ha sigut un excel·lent comiat d’aquest hivern. I de debò que me n’alegro molt, esportivament ha estat una any molt dur de lesions llargues i pesades. I per un xaval de 15 anys no abandonar i saber-ho gestionar ha tingut molt mèrit, us ho puc assegurar.
Moltes FELICITATS Bernat !!!!
Esperem que sigui  un bon presagi d’aquesta primavera.
Salut i bona estació !!!!