dimecres, 17 d’octubre del 2007

GALÍ-MOLERO A ROCA REGINA.


El passat 10 de juny vàrem fer aquesta guapa via de Roca Regina. Avui us deixo unes fotillos i amb més calma faré la ressenya (encara que es troba fàcilment). Tant sols us faré uns apunts de la via.
Galí Molero. Oberta l'any 1971 500 mts. 6b+/Ae (v+ oblig).
La via està totalment reequipada amb bolts inox de 10 mm i del 12 a les erres. És a dir via bomba. Cal però portar un joc de friends del 0 fins el 3, hi ha guies que diuen tascons (no els vàrem dur, però si el semàfor) cintes llargues per alguna sabina i nosaltres amb un pedalet cada un vàrem fer de sobres. Els artificials, son una autèntica cremallera de parabolts. Els més màsters ho poden apurar amb lliure tranquil·lament. Nosaltres ni ho vàrem provar, fotia molta calor i lo millor era sortir ràpid (quina escusa he, he, he).
Fins a la feixa hi han cinc llargs però es pot fer amb tres (empalmant l’u i el dos i el tres i el quatre). Pel meu gust els llargs més guapus son els d’avans de la feixa. I lògicament la travesse del 11è llarg de 6b+ (molt ben asegurat). El llarg 10 i 12 també son força guapus. Atenció al llarg 9; és un llarg de 6a que va per un diedre fisura, al lloro no acabar-lo (encigalada segura) s’ha de tirar cap a l’esquerra !!!.
Nosaltres la vàrem fer amb 6 horetes. Passant mooolta calor, i això que la vàrem, començar a les 8 del matí, érem al mes de juny.
Via molt recomanable per fer la primera incursió a Roca Regina....
Salut