dimecres, 17 d’octubre de 2007

GALÍ-MOLERO A ROCA REGINA.


El passat 10 de juny vàrem fer aquesta guapa via de Roca Regina. Avui us deixo unes fotillos i amb més calma faré la ressenya (encara que es troba fàcilment). Tant sols us faré uns apunts de la via.
Galí Molero. Oberta l'any 1971 500 mts. 6b+/Ae (v+ oblig).
La via està totalment reequipada amb bolts inox de 10 mm i del 12 a les erres. És a dir via bomba. Cal però portar un joc de friends del 0 fins el 3, hi ha guies que diuen tascons (no els vàrem dur, però si el semàfor) cintes llargues per alguna sabina i nosaltres amb un pedalet cada un vàrem fer de sobres. Els artificials, son una autèntica cremallera de parabolts. Els més màsters ho poden apurar amb lliure tranquil·lament. Nosaltres ni ho vàrem provar, fotia molta calor i lo millor era sortir ràpid (quina escusa he, he, he).
Fins a la feixa hi han cinc llargs però es pot fer amb tres (empalmant l’u i el dos i el tres i el quatre). Pel meu gust els llargs més guapus son els d’avans de la feixa. I lògicament la travesse del 11è llarg de 6b+ (molt ben asegurat). El llarg 10 i 12 també son força guapus. Atenció al llarg 9; és un llarg de 6a que va per un diedre fisura, al lloro no acabar-lo (encigalada segura) s’ha de tirar cap a l’esquerra !!!.
Nosaltres la vàrem fer amb 6 horetes. Passant mooolta calor, i això que la vàrem, començar a les 8 del matí, érem al mes de juny.
Via molt recomanable per fer la primera incursió a Roca Regina....
Salut

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta es una d'aquelles vies que penses "amb el temps i tornaras" (depen de la EVO de la canalla). Aquest estiu (davant hi ha el sector Bruixes Nord, com deus saber) vaig veure gent que el que feia era a la tarda fer la part fins la feixa i tornar al dia seguent començant des de la feixa, estalviant-se merders de calor, ...

Isidre Escorihuela ha dit...

És una opció intel·ligent. Però nosaltres la tarda anterior vàrem fer l'Engendro i la paret escupia calor...;-(.
Que tal les bruixes nord?

Ramon Maeso ha dit...

bona via, natros també ens hi vam fregir, com la majoria. En cambi a la Pere vaig passar un fred de mil dimonis.

la propera vegada porteu el cistell per la canal de baixada. No estava plena de llanegues?

el sector de regina és brutal, vies llargues amb canto, plaquetes finals tècniques, seguros a lloc, 20 minuts de pateo en pujada allunyen a molts pixapins, i no tant pixapins. Gentilesa del santacatalina, el tati i el xevi principalment.
Podeu deixar trastos a dalt pel segon dia i pujareu més descansats. 3 dies seguits és massa dur. ha, s'escalfa en 7b/+!.

salut i ha disfrutar-ho

Isidre Escorihuela ha dit...

Ramon merci per l'info...Però això d'escalfar a un 7b/+ seria més aviat un reescalfont !!!!

Xavi ha dit...

Guapa via. La vaig fer amb el Berni abans de que ens deixés. La Pere Camins també una passada. Algun any les haig de repetir. A més ara amb parabolts ja no deus passar tanta por. Abans hi havia algun buril que queia només mirar-lo...

Anònim ha dit...

^^ nice blog!! ^@^

徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信社,徵信社,徵信,