dijous, 22 de març del 2007

TRINXAT


Trinxat; Menja feta de verdures, trinxades, bullides i amanides

¿¿¿¿¿¿¿¿.......?????????? Aquesta és la definició que el " nostre" GRAN Diccionari de la llengua Catalana dona de la paraula TRINXAT , doncs estic més que convençut que cap d'aquest grans caps pensants, tots ells lingüístes; han anat mai a un roco. Perquè si fos així molt possiblement hi haguessin afegit... Tio/tia, normalment matat, que s'enfila per una pared de resina, amb presses que hi sobresurten i insisteixen en provar passos imposibles i com un cabut i insisteix fins acavar TRINXAT.

Exacta així vaig acavar jo ahir; trinxat, fet pols, acavat, mort, fregit, llest, madur...be posseu-hi tots els adjectius que hi volgeu. Estava picat i dolgut dins del meu orgull desprès de l'humiliació del dimarts.

A les 17h i 15 minuts ja estava llest, els gats posadets les mans magnesiades i ja havia escalfat. Començo a tibar fent sèries de continuitat per la cova. Sèries de 1 minut i 45 segons amb repos de 1 minut 15 segons, en faig unes quantes amb regletes i algunes fent sostre. Ja tinc els avantbraços més inflats que.... Reposso un moment. I ara farè una mica de via...Au amunt i avall. Torno a descansar i ja son les 18h i 30 i arriva el Patrik fem un parell de dictats a la cova de uns trenta passos. Començo a tenir la pell dels dits més gastada que la trompeta del Louis Amstrong. Ara be lo bo amb el Patrik volem fer bloc...au cap el desplom i aquí acavo de deixar-ho tot...Estic TRINXAT !!! Patrik per acavar fes-me un dictat amb presses grosses...Duro poquísim. Estic fet pols i es que miro el rellotge i ja son les 20 h i 15. Fa tres hores que m'estic funent!!!!!!.

Arrivo a casa i no tinc ni força per aguantar el telèfon de la dutxa.

Senyors Lingüístes això ès està TRINXAT

Au gent que demà és divendres i anirè a tibar a Coll de Nargó i el cap de setmana a Siurana (si no fa molt fred)

Salut !!!!!!
;-)