dijous, 12 d’abril del 2007

PUNTS CARDINALS VIDEO

Aquí us penjo el video que hem realitzat els "Kutres songs".
Càmera: Bernat i Patrick
Realitzador i editor: Patrick
i jo?....

Cementiri climbing


No és el títol d'una peli friki, ni d'una de gore, ni una patillada hispano-italiana...Sencillament és una tarda d'escalada al sector "cementiri" de Santa Coloma d'Andorra. Dels millors llocs per fer esportiva que tenim en aquest País. Vies llarguetes 20-30 metres d'un granet excelent.

És que ahir a la tarda ja tenia mono de tibar i lógicament no hem va costar pas massa quedar amb el meu company tibantós Patrick.

Ep tio anem a tibar-li ?

Fet, a les tres al pàrquing del cementiri (quina cita tan excitant)

Som conscients que ens costarà adaptar-nos al granet desprès de tants mesos de calcàri i encara més al grau ajustadísim d'Andorra.

Escalfem a l'únic 5+ que hi ha al sector. Seguim per un 6b (Costas p'atràs) molt guapo sobretot a la sortida. El Patrick li te el ull ficat a una líni gaupíssima; és una fisura tope yosemítica de 7a+ (tosina treu la tarifa). Al principi pensava que se'l treuria, però arriva a la secció de vol...i aqui comença a desafiar a la principal llei del Newton i és fot uns bons viatges. Al final arriva a la cadena. Súper flipat de la fantàstica línia. Diu que és molt dura. I veient-lo patir com ho ha fet m'ho crec.

Em toca a mi, estic motivadissim i hem posso a un 6c (É ottima). 25 metres de plaques graníticas molt guapes. Entrada dura i fineta, desprès la cosaés relaxa per acabar en una fantàstica placa, tècnica. I aquí be la desesperació. Ja he superat l'últim seguro i tinc la cadena a tocar. Em queda un pas finet i obligat. Pillo una micro pressa amb la dreta per superar-me i pillar el kantu bo amb l'esquerra per xapar i ... crec!!!!! es trenca la micro pressa...NOOOOOOOOO!!!!! i... volareee oooo, cantare uuooo. No m'ho puc creure ja la tenia feta i a vista. Baixo i la desmonto...Grrrrr. Però estic content.

El Patrick és possa a un 7a (nyapus guapos) el nom ja feia preveure alguna cosa lletja. Resulta una via inverosímil i raríssima...és ratlla i baixa. Diu que encara és més dura que el 7a+ d'avans. Ara jo hem posso a una altre 6c i tambè em baixo amb la cua entre les cames...no l'entenc. Però com que estic motivadissim em posso a un altre 6b+ (Perla). És xulo i me'l trec be. I per acavar el Patrick fa el 6c que se m'ha arrencat la pressa. Li costa l'inici de la via però la resta s'ho fa súper xiulant.

Ha estat una bona tarda tibantossa. Avui si hi han ganes a tibar una miqueta al roco. Ahir vàrem fer un bon exercici de tècnica, adderència i equilibris... A i d'escola de vol.

Salut gent.

Quan tingui un moment us penjarè les ressenyes d'aquest sector.