dilluns, 5 de març del 2007

Siurana tira i tiba !!!!!!!


Segon cap de setmana seguit a Siurana, es que tira molt anar a Siurana, quines terres tant boniques...n'estic ben pillat. Un incís la Josefina, l'Antonio, el seu fill Toni i tota la gent del càmping de Siurana un encant, val molt la pena anar-hi. I ara anem per feina.

Ja tornem a ser-hi el Patrick, el nano Bernat i jo mateix. Personalment estava carregat de dubtes del meu pèsim estat de forma, la veritat sigui dita; el Bernat sùper motivat i el Patrik més fort que el vinagre. El dissabte anem al sector Grau de Massets oest. Vies guapes, guapes, el grau més asequible que d'altres sectors de Siurana, però segueix sent Siurana. Començem modestament escalfant a un 6a guapo i anem pujant 6b i el Bernat ja es fot directa a un 6c+ llarga, llarg... va a vista passant cintes i força be i tranquil i als dos últims passos es lia (li falta lectura de via) i es cau...bufa quins morros...Au terapia infantil. El Patrik el lliga perfectament i el deixem muntat per que el nano li intenti encadanar més tard, Mentres jo, em faig un 6b guapo a vista i el Patrik pobra un 7a amb uns passos de nyapes durs que el foten caure. El pobro de segon i la realitat és la realitat..avall !!!!. El Bernat ja a descansat prou i li fot el pegue al 6c+ i l'encadena, quin subidon !!!!! 6c+ a Siurana al·lucina. El Patrik es curra un altre 6c a vista amb una entrada durísima i jo i el Bernat acavem amb un 6b dur, bloquero, a vista. Cullons quin dia !!!!. Un bon soperet al càmping, sobredosisi de videos d'escalada i de bloc i a planxar l'orella. Ah!!!! m'oblidava lo millor de la tarda, sobretot pel Bernat anar al peu de la famosa Rambla. Està al·lucinat de pensar que està al mateix lloc que els màsters: Sharma, Edu, Ramonet, Hubber, Andrada.. I no cal enganyar-se el Patrik i jo tambè al·lucinem quin viote !!!!.

El Diumenge canviem de sector Can Ganes di Onis. Quin sectoràs, viotes, llargs i grau dur de debò. Estem motivadísims. El Bernat i jo fem 5+, 6a, uns 6b durísims de placa però de les vies més guapes que he fet mai. El Patrik fa el mateix menys el cinquillo i un dels 6b. Però el canvi es dos espectaculars i guapísims 6c. A un es cau a l'entrada, llàstima !!!. Però el lliga tot perfectament. Jo el faig de segon, perquè ell insisteix de que és molt guapo. L'encadeno ,si es pot dir així, i flipo de lo guapo i continuo que és quin viote !!!. L'altre 6c, el patrik diu que és durísim, moviments molt durs i excursions entre químic i químic el fot a vista. Quina canya. El nano s'hi possa de segon i pateix molt; passos atlètics i llargs però disfruta...Quina altre jornada. Estem els tres súper motivats !!!!

Ara ens queden tres horetes de cotxe i tornem a la duressa Andorrana. Com em va dir el Bernat, el disabte, quina diferència d'ambient el de Siurana que el d'Andorra oi papa? Si noi l'autenticitat i el fanatisme, no és compra es porta a la sang !!!!