dilluns, 16 de juny del 2008

SEMPRE ENS KEDARÀ PERLES...I DESCOBRINT TARTAREU


Dissabte feia un dia amb un cel blau, blavísim i amb un sol guapo (almenys per aquí dalt) i jo a la feina fent una guàrdia aburrida. Tot s’ha de dir que avans d’entrar a treballar vaig anar a fer uns quilometrillos i una miqueta de desnivell per la Vall del Madriu (Font Verd). En concret vaig fer una carrerilla de 50 minuts a les set del matí que això em va fer encarar la guàrdia amb més ganes...

A l’hora de plegar en ve a buscar una molt bona amiga i hem quedat per anar a tibar una miqueta a Perles. Feia molts mesos que no anava a tocar aquesta excepcional roca i la veritat és que em feia molta il·lusió el retorn. Primer per la companyia i segon pel lloc, el paisatge i la roca.
Perles està exuberant, aquestes pluges li ha anat la mar de be. Està d’un verd que fa mals als ulls i vegetació per tot arreu...Està idíl·lic. Nosaltres anem cap al sector de l’agulla de l’Alba. Ella (la meva amiga) fa temps que no escala però segur que se’n sortirà la mar de ve per les vies d’aquest sector. I efectivament li monto Noches de bohemia un 6a. Llarg i molt maco a la seva part superior i se’l treu penjant-se dues vegades.. Està “súper” (com diu els francesos). Faig Tos de Gos i Pas Pèndol dos 6c molt xulos sobretot el primer; llarg i continuo... Una tarda curta i intensa, a un lloc genial i envoltat d'una companyia increïble... "grácies per la tarda"

El diumenge amb el nanu hem decidit fer un viatget de dues hores de cotxe i anar a Tartereu, hem quedat amb els amics de Sabadell (Panxa del Bou team). El Xai, el Tala, el Bob i el Pedreta...Ells com es habitual arribaran més tard i també marxaran molt més tard. El nanu i jo a les 11 ja som a lloc. Tartareu és un bon lloc d’estiu, moltes vies i roca bona i amb un grau ha on abunden els 6c’s i el 7ens. Per aquest motiu hem escollit aquesta escola.
Ens mourem pels sectors Tempura i Bombó suís. Entre aquests dos sectors poden triar 39 vies !!!.

Sector Tempura: Jo escalfo a Vacances al bar 6b (val la pena fer-la) el nanu escalfa a Fresh rabbit 6c. Una via que és deixa fer fins al bombo de dalt (característic d’aquest sector) aquí pas de bloc. A mi em surt al segon pegue. El peque segueix per La tatuadora de Ko samui un 7a que segueix la tònica del 6c...vas fent fins a dalt ha hon hi ha el ”tomàquet” li surt al segon pegue. Monto Patente corso un 7a molt guapo fins arribar ha hon ? Efectivament al bombo de dalt. Desplomat amb canto i pas de blok...jo llepo i el nanu l’encadena.
Sector Bombó suís: Aquest sector les vies son més llargues i més contínues. Amb una part inferior de canto gros i la superior de placa tècnica.
Aquí fem: El drac màgic 6b+. Aquesta via comença per una fissura espectacular i acaba a la placa tècnica (difícil) per uns cantos migs picats. No val la pena. Relaxing People un 6c antològic. Amb uns moviments atlètics a la part inicial. I el nanu acaba a un 7a+ Temptació prohibida que diu que és molt guapo...
Acabem el dia fen un total de set vies (contant repeticions) Un bon dia a un bon lloc.

Salut gent!!!!