dilluns, 25 de juny del 2007

CALOR A COLL DE NARGÓ


Calor !!!!.
El sol va ser horrible. És que de fet, aquí se li acut escalar al migdia d’un dia d’estiu a Coll de Nargó; doncs a mi, que voleu. Soc tossut, em pensava que no en faria tanta, de calor. De fet, la Mercè, l’Ester i jo vàrem estar suant la cansalada fins que ens vàrem decidir fer una retirada tàctica i intel·ligent per anar al sector del darrera ha hon tens ombra i vies guapes i dures assegurades. I el sector estava colonitzat per gent d’Andorra.
Aquí faig tres vietes Marrana 6b/6b+, Másmarrana 6b+ i Samampalma que curiosament no hi ha el grau dibuixat a la paret. Totes les altres si. A les ressenyes que corren i posa 6b+ (ja ne he parlat un altre cop d’aquesta via) però crec personalment que és 6c/+. De fet, corren unes ressenyes fetes pel Josep Maria Alsina que ell ja hi posava 6c...vosaltres mateixos aneu-la a provar i ja em direu. Però a vista i passant cintes !!!.
El fet es, però que vàrem triomfar com la Coca-cola. La Mercè es va fer Másmarrana i un altre 6b del sector de Coll Piquer més uns cinquillos i uns 6a. L’Ester ahir no tenia el dia i va fer un 6a...Tranqui noia un altre dia. I jo entre “pituus i flautuuus” unes quantes vietes.
Una bona cervesa al Tahussà i cap a casa. Rebentats i acalorats.
Avui a Tres Ponts amb el nanu. Demà us ho explico !!!!
Salut i a tibar-li

Per cert algú en sap alguna cosa sobre un nou sector a Perles, "el gran bosc" que vaig veure ahir al llibre de piades al Tahussa. Si es cert pinta be. Tot cara nord !!!! i vies llargues. Tinc una fotillo de les ressenyes