dijous, 10 de setembre del 2009

ANEM SUMANT !!!!


Ja tenim una altre setmana al pou !!!
De moment encara no restem, estem sumant pq ens en queden 12, de setmanes. Considero restar quan ja has passat la meitat; llavors es quan pots començar a dir tant sols m’hen queden sis, cinc... Aquests plantejament tant i tant simple és el que utilitzo durant les interminables sèries o els canvis. Fins a la meitat vas sumant i a partir d’aquí el cap et diu ara tant sols en falten tantes... Ja veus !!!! Una paranoia com una altre

Ja han caigut unes quantes hores més i uns quants quilòmetres nous ja estan sumats a les cames. Comença el moment de cuidar-se i vigilar la son i l‘alimentació. Ja fa tres setmanes que doblem. Rodatge “cotxinero” a les set del matí i qualitat o rodatge amb vidilla a les set de la tarda.
La veritat es que és la primera marató que preparo amb grup; som una colla: L’Eva, Cèsar, Alan, Enrique, Carles, el Profesore.... I la veritat es que s’agreix i molt sobretot als rodatges i la trobada que fem avans de fer la qualitat. Alhora de la veritat cada u fa la seva guerra amb els seus temps i amb els seus propis projectes. Però està molt be poder compartir un munt d’històries tots junts.
I encara no ha començat el mes més paranoic dels entranaments... L’octubre...Paranoies assegurades.

Salut

FILOSOFIES



Aquest matí, com quasi be tots els matins del món he fet un repàs a les mes webs preferides i un cop més he trobat una entrevista genial. La veritat es que darrerament dins del món de l’alpinisme s’estan cuinant plats molt interessants. Plats de cuiners anònims que fan que la cuina de muntanya estigui viva dins dels vaixells pirates. Hi ha d’altres cuines molt més mediàtiques que es cuinen dins d’uns circs que, a mi no m’aixequen cap tipus de passió. Una cuina és l’elaborada per uns mestres xefs amagats darrera dels fogons i l’altre son Mac’Donals que t’omplen sense més.