divendres, 17 d’agost del 2007

100


Si, gent qui ho tenia de dir ja porto, amb aquest 100 post escrits...Ben mirat quina cullunada tant gran no?.
La intenció del blog era, i encara es , la de donar informació sobre vies d’escalada, llocs per fer bici corre o qualsevol activitat relacionada amb la muntanya. Però, crec, que amb els dies també ha esdevingut una manera de fer-vos saber el que faig durant les meves hores mortes i de comunicar-vos el que significa per mi fer muntanya o qualsevol activitat relacionada...ja ho veieu. També amb paciència he pogut conèixer al meu nanu, a la Santa que m’aguanta totes les neures, als meus millors col·legues de tibades o patiments i lògicament m’heu conegut a mi. A la part de mi que m’interessa que coneixeu està clar.
M’agradaria pensar que algunes de les rutes que he penjat hagin servit a algú per poder fer-les i em faria il·lusió pensar que hi ha gent que ara s’anima anar a fer running a la Rabassa (ja esta bé de tant Naturlàndia). Que s’ha animat a caminar per algun lloc o el que sigui... I a tots que em contesteu: Mishima, iron miki , xp destructor, nyapuguapus...Merci per fer-ho i als anònims que em llegiu moltes gràcies per fer-ho (us tinc controlats i cada dia en som uns trenta). Moltes mercis.

Avui però és un mal dia per un dels boscos que més m’estimo d’aquest peculiar País, la Rabassa (Sant Julià de Lòria). Aquest Govern inoperant, obsolet cacic i carca a donat permís al Comú de Sant Julià de Lòria, encara més cacic i molt més carca per poder talar una part important d’aquest bosc per construir una “MERDA” d’atracció que portarà a la gent pel mitg del bosc en una espècie de trenet fet de troncs. En definitiva una cutrada !!!!!. Tenint en compte que per pujar a la Rabassa hi ha una carretera perfecta. Aquest “giny” no te ni cap ni peus. Be si que el te, algú deu fer l’egipci i li cauran uns quants eurinyos. En aquest tros de bosc que ara ja estan talant hi viuen molts animals entre d’altres galls fer. Quina pena i quina vergonya !!!!. Això és la llei de l’ordenuuuu i manduuuu.
Be gent doncs això MOLTES MERCIS PER SER-HI.
Una abraçada
Avui bici amb l’Iron Miki i mister finura (Ricard).
Ahir va tocar roco-destructiu i un soparet amb el Patrik, la Marta i la Santa.
Missatge pel nanu. Molts ànims que tot anirà súper ja ho veuràs. Ets un Crak demà a tibar eh?

I per la resta sigeu feliços i revolucionaris que ja ho veieu s'ho estàn carregant tot !!!!!

Ara veig que he posat molts links...però és luuuuu que hi ha