dimarts, 14 d’agost del 2007

CABÚS, PORT DE CABÚS


Ahir buscava gent per anar a escalar, però que si uns estant escalant a Orpierre, que si uns estant a la platja, que si els altres estan cansats d’un cap de setmana tibantós....
En definitiva que em vaig quedar sol. I llavors no sabia que fer; bici ?, corre ?, rollers ?.
Decidit, entrenament específic per l’esquí. Faré uns rollers. Una pujadeta al port de Cabús (2.280 metres) des del poble de Pal (1.560 metre). Son 12 quilòmetres en total i 720 metres de desnivell.

Sens dubte va ser un bon entrenament. Com sempre pulsacions controlades a excepció dels dos últims quilòmetres que els vaig fer més ràpids pujant-me ràpidament les pulsacions. La pujada en general es fa força be i és molt agradable (no feia gens de calor) tot i que tens alguna rampa llarga al 9% fins al coll de la Botella. A partir d’aquí fins el port de Cabús els rollers llisquen al·lucinantment ràpids. Molt bones sensacions. En total i vaig posar 1h i 22 minuts. Be, suposo que no és un temps estratosfèric, però jo estic molt i molt content.


I el més important son les sensacions. No vaig escalar però m’ho vaig passar de conya !!! Això de diversificar és bo.
A dalt del port de Cabús qui m’esperava? La Santa, moltes gràcies noia. Quan vàrem arribar a casa (a Pal). Un passeig d’una horeta, entre mig de pins i de gerds per estirar les cames... I omplir la panxa. I mirant el paisatge, encara poc trinxat dels voltants de Pal.

I avui, serà un gran dia pel nanu Bernat. Marxa conèixer el que serà el seu nou entrenador d’escalada...el dijous us o explico.
Demà a tibar a Collegats, amb el Patrick.
Salut i anarquia !!!
Ja em perdonareu el punt d’ego de la foto d’inici del post, però la foto me la va fer la Santa i em venia de gust penjar-la.