dilluns, 21 de maig del 2007

14 dies !!!!


14 dies seguits, són els que porto fent activitat (que si roco, que escalar, corre, caminar...) una miqueta de tot i avui estic cansat !!!! i a més és dilluns i toca currar és a dir que aquesta tarda segur que si: pipes i docotoras de Filadèlfia . Cutre ? ortera? maruja?... si, si el que vulgeu però arar us explicarè un altre cap de setmana deu i ja veure'm qui es el cutre ?

Divendres: escapadeta als tres ponts amb el Patrick. Feia un dia xafogòs a tope, però allà se estava prou be. No hi havia massa gent (tres cordades més). Escalfem per un dels poc 6a+ que hi han... I tot seguit jo ja hem posso al 7a de la xorrera, ja li porto quatre pegues. La intenció es de muntar-lo, i mirar algun paset que no tinc clar...Feina feta. El Patrick es monta un 7a+ (està petadot el dijous s'ha encadanat un 7b+). Va el primer pegue al 7a. Estic nerviós (sembla mentida). Em noto be escalant, faig els passos amb calma i ben lligats, ja he passat l'última xapa, ja ho tinc i ..... MERDA !!!! un excès de confiança em fa caure.... El Patrick es possa al seu 7a+ i l'encadena. Em torna a tocar. Ara ja no estic nervi. ni res, estic ratlla d'aquesta via. Pujo bastant "torpement" arrivo al pas de la caiguda (un pas d'hombro, a la xorrera) i bufff me'l trec..tinc la cadena a tocar i meva...Finalment he fet aquest 7a (7 pegues). Acavem fen algun 6c i cap a casa...

Dissabte: a la tarda tocava compe d'escalada a Andorra. Com que el nanu i participa jo m'he apuntat en veterans...Però alhora de la compe es trenca el cel i aigua i més aigua. Total... quina opció tenim ? Roco de Caldea a fer bloc i a deixar-hi els dits. La Mercé i l'Ester fan corda i el Bernat i jo blocs imposibles i algun de posible. Quedem amb el Mercé que ens truquem per quedar per diumenge per anar a tibar-li.

Diumenge: fot bo i es un dia increïble Som una bona colla : L'Alfons i la Mònica, la Mercè i l'Ariadna, i la Júlia, l'Ester, el Bernat i jo. Tots a Perles al sector ha hon hi ha la amistades pelirrojas...

Tots junts ens ho passem de conya...fem vies de diferents graus des del 5+ al 6c. I lo millor es que l'Ester avui és el primer dia que fa de primera a dues vies !!!!!. Moltes felicitats santa, santorum... La Mercè tambe fa de primera. I les tres nenes (Mònica, Jùlia i Ariadna) fan en tope rope 6a's... I nosaltres tres (Bernat, Alfons i jo) ens possem a uns 6c's (pas pèndul i tos de gos) els treiem be, menys el Bernat que ha tos de gos es cau (al segon pegue) a l'últim pas de la via...Llàstima ja la te a punt de caramel... El nanu està molt content PER CERT S'HA DEIXAT UNS GATS ANASAZI SI ALGÚ ELS TROVA QUE M'AVISI (gràcies).

Un altre cap de setmana DEU envoltat d'amics i bona gent... i el que be a la Jonte.

El resum d'aquesta setmana és molt bo.


1 7a (al setè pegue). La xorrera a Tres ponts

2 6c's a vista (a Santa Coloma)

1 6b a vista ( a Santa Coloma)

3 6c repetits ( 1 Tres ponts 2 Perles)


Au gent a tibar-li fort i si es amb amics i família molt millor una abraçada a tots !!!!