dilluns, 17 de desembre del 2007

360º AL PIC DEL CUBIL (PAL)


Ahir com que no podia escalar vaig pensar que estaria be fer una miqueta d’entrenament amb els esquis. Volia fer rando per algun “picatxu” però no savia com estava la neu, per això em vaig decidir a fer un parell d’hores de sortideta per l’estació de Pal passant dues vegades pel pic del Cubil a 2.357 metres i fronterer amb Catalunya.
A la primera passada, pel cim, vaig intentar fer una visió panoràmica de 360º amb la camera. El resultat es el que veieo. Ho haig de perfeccionar molt. Primer haig de portar trípode i controlar més le llum, però be per fer una panoràmic per mi, ja en tinc prou...
Vist el panoràmic vaig poder observar que algún dels cims alts hi ha neu, però algunes parts estàn ventades i les parts baixes res de res. Per fer algun cim m’espero a que nevi més, de fred el que vulgueo però de neu ja ho veieu.
Salut

2 comentaris:

Anònim ha dit...

COMPANY, AIXO DE NEU ARTIFICIAL NO, PERO PER FER RANDO SI... AQUI NO ES VEU UNA POSTURA MOLT CLARA. SI ESTEM D'ACORD EN QUE NO LA VOLEM, NO ENS ACOSTEM PER ALLI I PUNT. SI JUGAS, EL QUE HAS DE FER ES CELEBRAR EL DIA DE SANT CANO BENEÏT I CONTINUAR FENT LA TEVA SENSE "GARLAR".
MOLTS DELS PRODUCTES QUE ES FAN SERVIR, VENEN DE LA QUIMICA DE ALIMENTACIO, AIXO ES EL DE MENYS EL QUE NO ES BO ES AQUESTA POSTURA

Isidre Escorihuela ha dit...

Anònim,
Pel tema neu artificial. Si les estacions estan innivades tant sols amb neu artificial NO hi vaig, NO hi he anat i NO hi anirè. Un cop ha nevat el tema és diferent. Tampoc sóc tant arcaic per no reconèixer que els canons fan la seva funció,però a mi, no em sembla correcte que obrin les estacions l'1 de desembre tant sols amb neu artificial. Saps qe fa uns anyets (avans de la consti espanyola) que no s'esquiava fins els volts de Nadal?.Això una.
Químics. Si mires més avall, a un altre post, ja vaig rectificar pel tema dels químics. M'han dit que a Andorra NO hi posen cap químic a l'aigua. Ja ho vaig explicar en el seu moment.
Re company...que parlant la gent s'enten. No?